Annonce
Vejle

Midt i en mørk tid: Midtby-hotel tænder hjerte som hilsen

" En hilsen til samfundet" kalder hoteldirektør Michael Thomsen lys-hjertet i Hotel Scandic Jacob Gades vinduer. Hjertet vil lyse, indtil gæsterne vender tilbage. Foto: Michael Thomsen.
Scandic Jacob Gade i Vejle midtby vil lade lys-hjertet være tændt, indtil coronakrisen er overstået.

Vejle: "Der er nok af negative ting for øjeblikket, så jeg tænkte, at vi ville sende et lille positivt signal til naboerne."

Det fortæller hoteldirektør Michael Fiil Thomsen, der lige nu udgør halvdelen af medarbejderstaben i Hotel Scandic Jacob Gade i Vejle midtby.

Ligesom alle andre Scandic-hoteller er Scandic Jacob Gade lukket ned og medarbejderne sendt hjem - på nær direktøren og hotellets tekniker.

- Jeg havde nattevagten mandag, og så har man jo godt med tid, så jeg legede lidt med lysene, fortæller Michael Thomsen, der gik ud i Byparken og tog et foto af det hjerte, som nu lyser ud fra hotellets vinduer.

- Tanken er, at det skal køre lige så længe, som den her virus varer, som en hilsen til alle i samfundet og en påmindelse om, at vi skal passe på hinanden, fortæller Michael Thomsen.

Han skynder sig at tilføje, at han har ladet sig inspirere af sin kollega på kædens hotel i Lyngby Storcenter, som forleden lavede en lignende happening.

Hotel Scandic Jacob Gade lukkede helt ned søndag, hvor 24 medarbejdere blev sendt hjem, foreløbig til 14. april.

Hoteldirektøren er dog stadig på arbejde sammen med hotellets tekniker.

- Der er stadig mails og telefoner, som skal passes, og ellers går vi og gør rent og rydder op. Jeg tror, vi har det mest ryddede og rene hotel, når medarbejderne vender tilbage - hvad de forhåbentligt snart gør, siger Michael Thomsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Lyt her: Erling Fjeldsted kaster op to gange hver nat - du må ikke begå samme fejl som mig

Annonce