Annonce
Læserbrev

Midt i en svær tid: Støt butikkerne - helst de lokale

De danske husholdninger er generelt godt polstret, og det vil være godt købmandskab, om noget at dette råderum blev bragt i spil på at afværge en ny finanskrise.

Annonce

Læserbrev: De fleste butikker har det svært i denne tid. Der er ingen mennesker på gaden, og lysten til at handle er næsten forsvundet. Nogle butikker har valgt helt at lukke, og andre holder åbent, men ser meget få kunder.

Såfremt vi har et ønske om, at der også fremover skal være bredt udvalg af butikker - og gerne lokale, så er det vigtigt, at vi bakker op også i den svære tid, vi befinder os i nu.

Hvis man ikke tilhører en sårbar gruppe, og der ellers holdes afstand, sprittes af og så videre, kan man godt gå ud og handle lidt. Det vil være en kæmpe hjælp til butikkerne, ja til hele forsyningskæden, såfremt der kom lidt mere gang i forbruget.

De danske husholdninger er generelt godt polstret, og det vil være godt købmandskab, om noget at dette råderum blev bragt i spil på at afværge en ny finanskrise, som Covid-19 sagtens kan udløse.

Svend Erik Nielsen.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Det omstridte Waturu nedjusterer forventningerne: Negativ omtale får skylden

Annonce