Annonce
Sport

Midtjysk forsvarskrumtap bliver i FC Fredericia

Tobias Anker og FC Fredericia fortsætter sammen en sæson mere. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Tobias Anker har fået forlænget sit lejemål med FC Fredericia, så det nu løber en sæson mere.

Fredericia: Der er gang i blækpennen hos FC Fredericia for tiden. I sidste uge forlængede klubben aftalen med Mikkel Basse og signerede Mathias Kristensen fra Esbjerg. I går forlængede klubben så lejemålet med sidste sæsons topscorer Christian Tue Jensen, og i dag er endnu en midtjysk spiller blevet sluset tilbage i truppen.

20-årige Tobias Anker har fået forlænget sit lejemål med FC Fredericia, så det løber til næste sommer.

Tobias Anker var fast mand for FC Fredericia den forgangne sæson og nåede at spille 1571 minutter fordelt på 21 kampe. Det er i snit 74 minutter per kamp. En lumsk skade satte dog en stopper for hans forårssæson, hvor der reelt gik syv kampe, før han for alvor kom i gang igen.

Annonce

Tobias Anker nåede at fremvise evner som en stærk, fysisk stopper, som er god i duellerne men har en del at arbejde med, når det gælder spillet med bolden. Den 194 centimeter høje stopper var en fast del af det midtjyske ungdomshold, som nåede kvartfinalen i UEFA Youth League i sæsonen 2019/20, ungdomspendanten til Champions League. Endestationen blev et møde med Ajax, og Tobias Anker spillede 90 minutter i samtlige af midtjydernes syv kampe.

Talentet er der altså åbenlyst, og han bliver ikke mindre ringe af at være venstrebenet. Det giver en stor fordel, når man skal spille ud fra egen bagkæde og slå en diagonal mod højre side af banen.

Han komme til at indgå i en stopper-gruppe, hvor også Jeppe Gertsen, Erik Nissen og potentielt Christian Ege Nielsen er med. Det giver cheftræner Michael Hansen muligheden for både at spille med en firemands- og en tre-mands-bagkæde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport For abonnenter

Kommentar: Der er ingen vej udenom - Uefa eller Hjulmand taler usandt

Alarm 112 For abonnenter

Retssag om pædofili: 44-årig erkender blufærdighedskrænkelse og børneporno, men nægter voldtægt

Alarm 112

Nej, den flinke mand var ikke fra politiet: Nyt forsøg på at narre penge fra folk

Annonce