Annonce
Ikast-Brande

Midtjysk Massage rykker ind på Storegade

Claus Bengtson er klar til at slå dørene op til sin klinik på Storegade 44 i starten af december. Foto: Mikael Lund
Fysiurgisk massør flytter ind i tidligere pizzeria.
Annonce

Brande: I starten af december kommer der igen liv i det tidligere Buffalo Pizzeria på Storegade 44. Menuen er dog noget anderledes: Massage i alverdens forskellige afskygninger.

51-årige Claus Bengtson, som med et glimt i øjet og på umiskendeligt fynsk betegner sig selv som ”eksil-fynbo”, er både lægeeksamineret fysiurgisk massør, sports- og skadesmassør. I disse dage er han ved at indrette sin klinik i de nymalede og nyistandsatte lokaler på Storegade, men han har faktisk allerede loddet stemningen og behovet for klinikken i lidt mere end et halvt år: Først på året åbnede han klinik på privatadressen på Ørbækvej, som han så i øvrigt måtte lukke igen midlertidigt få uger senere, da statsministeren annoncerede nedlukningen af Danmark 11. marts.

Sidst i april kom han i gang igen, og nu er han altså klar til at tage springet og ”flytte hjemmefra” – modtagelsen har været positiv.

– Jeg er blevet taget pænt imod, fastslår Claus, der ikke har nogen indvendinger imod at betegne en gang massage som en investering i kroppen. De fleste husker at få sendt bilen til service med jævnlige mellemrum, men når det kommer til vores eget velbefindende, er vi mere tilbageholdende med at bruge tid og penge på at vedligeholde og passe på os selv, konstaterer han.

Annonce

Kommer i dybden

Den fysiurgiske massage er den mest dybdegående og kommer f.eks. i anvendelse i forbindelse med spændte muskler, spændingshovedpine, ømme skuldre og nakke, mens sports- og skadesmassagen har sin berettigelse i forbindelse med mere akutte skader. Skaderne behøver ikke at være opstået i forbindelse med sportsudøvelse, men kan lige så vel stamme fra alle mulige andre former for fysisk udfoldelse, eksempelvis havearbejde, forklarer Claus Bengtson.

Inden han uddannede sig som massør, ernærede han sig i fem år som professionel biavler i Brænderup på Fyn, men oprindeligt stammer han fra Otterup-kanten på Nordfyn.

Han er oprindeligt uddannet programmør og har siden været leder af ungdomsuddannelserne på Syddansk Erhvervsskole i Odense.

Årsagen til, at han er landet i Brande, har et navn: Stine, som byttede den fynske hovedstad ud med Midtjylland for godt syv år siden og nu altså har fået trukket sin kæreste samme vej over Lillebæltsbroen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Hvordan bliver julen 2020?

Danmark

Professor om coronavacciner: Den fulde effekt kommer først i sidste halvdel af 2021

Annonce