Annonce
Ikast-Brande

Midtjysk Veteran Klub slutter af med storstævne

Der kan være god grund til at pudse brillerne ved MVK's træf. Her er det en yderst velholdt BMW motorcykel, der stillede op til et af de forrige træf. Arkivfoto

Hampen: Der bliver mulighed for at se mange sjældne og eksotiske gamle køretøjer, når Midtjysk Veteran Klub (MVK) slutter sæsonen af med det store afslutningsstævne ved Cafeteria Kroen i Hampen søndag 1. september fra klokken 9 til 15.

MVK's afslutningsstævne plejer at trække mange til - både udstillere og gæster - og sidste år var der således over 800 gæster til stævnet.

Alle ældre køretøjer er velkomne, og stævner plejer at byde på lidt af hvert indenfor veteraner - lige fra gamle traktorer til klassiske motorcykler, biler, knallerter, motorer og meget andet, der kan brumme. Det hænder også, at veteran-campingvogne ruller ind på pladsen.

Der bliver mulighed for at sælge og købe "stumper".

- Ja, vi vil meget gerne have stumpe-salg, og det koster ikke noget at stille op, siger Erik Christiansen, der er formand for MVK.

Traditionen tro vanker der præmier til de fineste, sjoveste og bedste køretøjer, og dagen byder også på tombola og andre konkurrencer. Cafeteria Kroen er klar med mad og drikke.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Rotte lukker Fakta på Uhrhøj

Kultur

Nærradio uden sendetilladelse: Bestyrelsen er tavs

Annonce