Annonce
Vejle

Mikkel Niess: En fantastisk rejse

Mikkel Niess takkede af som formand ved mandagens specielle generalforsamling i City Vejle. Foto: Morten Stricker
Den afgående formand for City Vejle holdt sin sidste formandsberetning for to bestyrelsesmedlemmer og foreningens revisor.
Annonce

Vejle: "Andre byer kigger på Vejle, når de skal gentænke deres handel".

Det var budskabet fra den afgående formand for City Vejle, Mikkel Niess, da cityforeningen mandag holdt generalforsamling. Et budskab, som blev givet til City Vejles næstformand, Kenneth Bechmann, revisor Jan Bunk Harbo Larsen fra PwC, og Vejles nye citychef, Andreas Kiis Antonsen.

På grund af faren for at blive smittet med coronavirus, var det kun de fire, der deltog i generalforsamlingen.

- Det er med vemod, at jeg skal aflægge min sidste beretning på denne måde, det har været en helt fantastisk rejse, jeg har været med på de seneste fem år i City Vejle, sagde Mikkel Niess.

Han benyttede lejligheden til at takke de bestyrelsesmedlemmer, der har været med til at bringe cityforeningen op i superligaen.

City Vejles nye bestyrelse

Jakob Hyland, SKOV Advokater

Maria Theresa Olsen, BRYG Coffee House

Kent Knudsen, Sydbank

Thomas Walbom, Helle Hein Optik

Søren Grunnet, Jysk Fynske Medier

Trine Ballegaard, Ballegaard Gruppen

Henning Klausen, KaffeBaren

Derudover tæller bestyrelsen, Peter Lund Tørving, varehuschef i Føtex i Nørregade, og Claus Brændgaard, centerchef i Bryggen.

Bestyrelsen har endnu ikke konstitueret sig.

Annonce

Danmarks bedste handelsby

- Vejle blev kåret som Danmarks bedste handelsby, og den ære var helt velfortjent. Vi har en unik by, der har et godt miks af butikker; kædebutikker, mange spændende specialbutikker og et godt center, placeret midt i byen. Og vi har sammen formået at tiltrække rekordmange kunder til Vejle gennem de mange events, der har været, sagde den afgående formand.

Han fremhævede de mange positive tilbagemeldinger fra kunderne.

- På netværksmøderne har der været oplægsholdere, som har inspireret jer til at tænke anderledes. Vi har været utroligt aktive på de sociale medier og markedsført Vejle i stort set hele Danmark. Kunden har været tænkt ind i alle aktiviteterne, og vi har fået utroligt mange positive tilbagemeldinger på vores events fra kunderne, sagde Mikkel Niess.

Annonce

Økonomisk håndsrækning

Den afgående formand kom i sin beretning ind på samarbejdet med Vejle Kommune.

- Vi har fået en økonomisk indsprøjtning på to millioner kroner årligt, hvilket har været med til at skabe endnu mere liv og aktiviteter i vores dejlige by. Med dette tilskud har vi kunnet positionere Vejle som Danmarks bedste handelsby.

- Desværre står vi nu midt i en krise, som jeg ved, rammer jer alle hårdt. Det er nu, at vi skal vise, at vi er Danmarks bedste handelsby, og at vi står sammen. Der bliver arbejdet på højtryk fra City Vejles side på alle fronter. Vi er i dialog med ejendomsejere, vi ser på en fælles internetportal til hele byen og arbejder på markedsføring samt mange andre tiltag. Jeg ved, at den nye bestyrelse vil fortsætte dette arbejde, så vi kan komme godt ud af krisen, sagde Mikkel Niess, der benyttede sin sidste beretning til at komme med en stor tak til City Vejles citychef gennem de seneste fire år, Marianne Jeppesen.

- Jeg er sikker på, at Andreas (citychef Andreas Kiis Antonsen, red.) vil gøre alt, hvad han kan for at støtte op om jer, og jeg håber, at I vil gøre, hvad I kan for at hjælpe ham godt i gang. Jeg glæder mig til at følge Andreas og den nye bestyrelse i deres arbejde, sagde Mikkel Niess.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund

To biler stødte sammen i tæt trafik

Annonce