Annonce
Vejle

Mikkel skal skabe ro på psykiatrisygehuset: - Der ligger en stor opgave og venter

Mikkel Rune Vossen Rasmussen kommer fra en stilling som overlæge på Klinik for Depression og Mani i Region Midtjylland. Han starter i sit nye job 1. maj. Arkivfoto: Flemming Krogh
Personaleflugt, dårligt arbejdsmiljø og ikke mindst mangel på læger. Psykiatrien i Vejle har været presset, men nu har Region Syddanmark ansat en ny ledende overlæge, som skal skabe ro.
Annonce

Vejle: Psykiatrisygehuset i Vejle har ansat en ny ledende overlæge.

Det sker efter en længere periode, hvor sygehuset på Nordbanen har været presset af personaleflugt, dårligt arbejdsmiljø og ikke mindst mangel på medarbejdere og især læger.

Mikkel Rune Vossen Rasmussen starter ifølge en pressemeddelelse i jobbet 1. maj. Og han ved godt, at der følger en forventning om at skabe ro på sygehuset. Samtidig skal han sammen med den øvrige ledelse gøre det til et sted, hvor medarbejdere på tværs af fagligheder søger hen.

- Der er ingen tvivl om, at der ligger en stor opgave og venter. Jeg er overbevist om, at med den opbakning, der er i psykiatrisygehuset, i afdelingsledelsen og ikke mindst blandt medarbejderne på afdelingen, så har vi det nødvendige grundlag, som skal til for at starte en god og positiv udvikling for Psykiatrisk Afdeling Vejle både nu og på længere sigt, udtaler Mikkel Rune Vossen Rasmussen.

Jeg håber at kunne bidrage til en positiv forandring på Psykiatrisk Afdeling Vejle. Det kræver fokus på samarbejde, dialog, nytænkning, lydhørhed, fastholdelse af medarbejdere og ikke mindst vidensdeling.

Mikkel Rune Vossen Rasmussen, ny ledende overlæge

Annonce

Brænder for sit fag

Mikkel Rune Vossen Rasmussen kommer fra en stilling som overlæge på Klinik for Depression og Mani i Region Midtjylland. Ved siden af jobbet som overlæge blev han 2017 valgt ind i regionsrådet i Midtjylland for Psykiatri-Listen og er desuden fungerende formand for listen.

I december sagde den ledende overlæge i psykiatrisygehuset Connie Thurøe Nielsen op, og da vurderede Region Syddanmark, at stedet akut manglede fem overlæger.

Derfor aftalte man, at ansatte fra andre psykiatrisygehuse hjalp til indtil 1. april.

Regionen oplyste i sidste uge, at ingen ville fastansættes, og at den derfor ansatte tre overlæger i vikariater på 12-18 måneder. Med den nyansatte overlæge er man næsten i hus.

- Han brænder for sit fag og patienterne. Desuden har han bevist, at han har det, der skal til for at engagere og begejstre mennesker i den midtjyske psykiatri, hvilket er en væsentlig ledelsesmæssig kompetence, forklarer sygehusdirektør Charlotte Rosenkrantz Josefsen i pressemeddelelsen.

- Jeg håber at kunne bidrage til en positiv forandring på Psykiatrisk Afdeling Vejle. Det kræver fokus på samarbejde, dialog, nytænkning, lydhørhed, fastholdelse af medarbejdere og ikke mindst vidensdeling, så kvaliteten kan løftes, tilføjer Mikkel Rune Vossen Rasmussen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Højere bøder på vej - Regeringen vil piratfester til livs

Vejle

Stort rykind på musicalskolen i Vejle

Annonce