Annonce
Vejle Boldklub

Milosevic klar til debut: Knæet er atter i orden

Alexander Milosevic (i midten) er tilbage i fuld træning og til rådighed, når VB søndag møder Sønderjyske. Arkivfoto: Søren Gylling
Svenske Alexander Milosevic er fortrøstningsfuld på trods af, at VB-holdet i sæsondebuten fik en ublid medfart i Aarhus.
Annonce

Vejle: Vejle Boldklub manglede mandag aften i Aarhus en enkelt af sommerens nyerhvervelser.

Alexsander Milosevic sad på tribunen, da VB mødte AGF på grund af problemer med sit ene knæ.

Problemer som opstod en god uges tid inden superliga-premieren, men knæet er nu, som det skal være, og den 28-årige svensker føler sig klar til sin første optræden i VB-trøjen.

Den får han søndag, når VB hjemme møder Sønderjyske, hvis ellers træner Constantin Gâlcă kigger Milosevics vej, når han sætter trup og hold sammen.

- Jeg trænede ikke ret meget op til vores første kamp, men siden har jeg trænet med på niveau med de andre, siger Alexander Milosevic.

Knæskaden opstod i testkampen mod Randers FC, da én af Randers-spillerne tilfældigt faldt ned over Milosevics ene ben. Det så alvorligt ud, men Milosevic slap med knubs. Knæet var umiddelbart hårdest medtaget, men også den ene ankel fik en tur.

- Knæet er i orden, mens min ankel stadig er hævet. Hævelsen er dog ikke værre, end jeg sagtens kan spiller, siger Alexander Milosevic.

Annonce

Mødte et godt hold

Alexander Milosevic så i Aarhus et VB-hold, som specielt i første halvleg var i store problemer mod AGF.

VB tabte som bekendt med 4-2 og slap resultatmæssigt billigt fra mødet med sidste sæsons nummer tre.

- Vi mødte et godt hold. Jeg ved godt, at alle hold i Superligaen er gode, men AGF hører til blandt de bedste, mener Milosevic.

Og derfor er han ikke overdrevet bekymret i forhold til fremtiden:

- Vi spillede godt mod både FC Nordsjælland og Randers, og vi vandt begge kampe. Nu spillede vi den første rigtige kamp og havde det svært, men vi viste i træningskampene, at vi kan være med.

Annonce

Ny i venstre side

Milosevic spillede med i langt hovedparten af VB’s testkampe, og i de kampe spillede han i venstre side i VB’s centrale forsvar, mens Mads Greve spillede til højre.

Milosevic er højrebenet og har igennem det meste af karrieren spillet til højre i centerforsvaret.

Umiddelbart er det ikke noget, han vurderer, får den store betydning, selvom det kræver lidt tilvænning.

- Der kan være lidt, når bolden skal føres op ad banen eller sparkes væk, men det er småting, og jeg har tidligere spillet i som den venstre stopper, og det gik udmærket, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give

Stor efterskole har sendt 200 elever og 40 ansatte hjem: Men undervisningen kører for fuldt blus

Danmark

Vi finder os ikke i sexchikane

Vejle

Mere end 4000 testet på en uge: Så lang er corona-køen i Spinderihallerne

Annonce