Annonce
Fredericia

Min historie: - Jeg lagde mit liv om, da jeg fik min datter

Emma-Emelie Honoré læser HF- enkeltfag og er ved at forberede sig til eksamen. Da hun nytårsdag 2016 blev gravid, lagde  sit liv om. Et vildt liv med masser af fester og alkohol blev lagt på hylden. Foto: Søren Gylling
Emma-Emelie Honoré, 24 år, studerende

- Jeg er alenemor til en datter på fem år. Jeg er selv kun lige fyldt 24 år, så jeg oplever tit de  fordomme, der er om unge mødre.

- Der er mange, der udbryder: "Gud, er din datter fire år, hold da op". De tror automatisk, jeg er lidt dum og sætter mig måske i bås med pigerne i tv-dokumentaren "De unge mødre".

- Mange tror, man er en bedre mor, når man er omkring de 30. Men for mig er der mange fordele ved at være ung mor. Jeg tror, jeg har mere energi, og jeg er med på alt, hvad min datter finder på, og så er jeg stadig et stort legebarn.

Annonce

- Lige nu forbereder jeg mig til eksamen. Jeg læser HF på enkeltfag og bliver færdig her til sommer. Senere vil jeg gerne læse statskundskab.

- Det var ikke lige planlagt, da jeg konstaterede, at jeg var gravid nytårsdag i 2016. Dengang drak og festede jeg rigtigt meget med min daværende kæreste og levede i det hele taget et vildt liv. Men mit gamle liv blev lagt fuldstændigt på hylden den nytårsmorgen.

- Jeg holdt op med at gå i byen og drikke alkohol og har ikke savnet det siden. Men jeg var også tidligt ude og har prøvet det hele. Jeg tror, jeg havde levet et useriøst liv og var endt et dårligt sted, hvis ikke jeg havde fået min datter.

- I dag hygger jeg mig med mine veninder, der alle er ældre end mig.

Min historie

Alle mennesker har en historie.

Den er vi i serien "Min historie" gået på jagt efter blandt tilfældige mennesker, vi møder i Fredericia.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Crazy Red and Whites: Seks Vejle-kendisser fortæller om deres bedste landsholds-oplevelser

Vejle

Glæd dig: Nu kan du alligevel se EM på storskærm i en af Vejles parker

Annonce