Annonce
Fredericia

Min historie: Jeg vil så gerne i arbejde igen

Lars Nørregaard bor alene, men er ofte sammen med sin bror og sine venner. Han håber, han på et tidspunkt kan få råd til en bil, for det vil gøre det lettere af få et job. Foto: Søren Gylling
Lars Nørregaard, 56 år, arbejdsløs

- Jeg har altid boet i Fredericia, men i 15 år kørte jeg rundt i Jylland og tog jobs inden for industrien. Jeg var tilknyttet fem forskellige vikarbureauer og kunne arbejde tre måneder et sted, inden jeg  drog videre til en anden arbejdsplads  i nogle uger eller måneder. Men så kom finanskrisen i 2011, og fra den ene dag til den anden blev jeg arbejdsløs. Der var bare ikke mere at lave.


Jeg vil så gerne i arbejde igen, men det er jo ikke let i min alder


- Jeg endte på kontanthjælp og mistede min bil. Det var sgu hårdt. Jeg forsøgte at blive vikaransat igen, men uden en bil var det umuligt, og siden har jeg ikke haft et job. Det gik helt galt i 2013, der mistede jeg mit kørekort på grund af spirituskørsel. Min mor døde, og det blev jeg så ked af, at jeg begyndte at drikke. Siden har jeg fået kortet tilbage, men jeg har stadig ikke råd til en bil.

- Jeg vil så gerne i arbejde igen, men det er jo ikke let i min alder. Dagen kan være lang, når man kun går derhjemme, og økonomien er dårlig. Jeg kan jo ikke bare gå ud at spise, men jeg elsker alligevel at tage ned i midtbyen og få en kop kaffe og sidde og kigge.

-Når coronaen stopper, skal jeg i praktik,  og så håber jeg at få et fuldtidsjob på et lager, hvor jeg kan bruge mit truckcertifikat.

Min historie

Alle mennesker har en historie.

Den er vi i serien "Min historie" gået på jagt efter blandt tilfældige mennesker, vi møder i Fredericia.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Hedensted

Se Knuds første stik: 766 fik med nålen på den store vaccinationsdag - og der er plads til endnu flere

Annonce