Annonce
Trekantområdet

Mindeord: Hanne var et ganske særligt menneske

Arkivfoto

Kolding/Askov: Medarbejdere, elevråd, bestyrelse og ledelse ved Fynslundskolen og Børnehaven Spiren skriver dette mindeord over Hanne Lyth Madsen, Egevænget 24, Askov.

Hanne Lyth Madsen er ikke blandt os mere.

Vi ønsker altid, at vejen gennem livet bliver lang og fyldt med glædesstrålende oplevelser. Indimellem er virkeligheden bare en anden….

Der blev derfor alt for stille, da vi i fredags modtog beskeden om, at Hanne ikke længere er blandt os. Længe levede vi sammen med Hanne i håbet om sygdommens forsvinden, men realiteterne indhentede hende i en alt for tidlig alder.

Hanne var et ganske særligt menneske. Et menneske, der vidste, at man skulle give for at få. Det betød meget for hende at yde, hvad hun formåede, - selv til det sidste. Hun havde en evne til altid at se et andet menneskes store værd. Hun kunne bringe ro og hjertevarme til de, der behøvede det og være opmærksom over for de, der ikke altid selv formår at bede om hjælp. Rumme de, der fylder mere end de fleste. Hanne står i manges bevidsthed som indbegrebet af omsorg og tryghed.

Hanne har altid udvist en stor ansvarsfølelse for sit arbejde. Hun havde den glæde for år tilbage at afslutte uddannelsen som pædagogisk assistent. Hun påskønnede virkelig den viden, hun fik under uddannelsen. På arbejdspladsen kunne vi tydeligt mærke en gevinst. Særligt på det motoriske område fik institutionen et mærkbart løft, da Hanne med baggrund i teorien på fineste vis kunne målrette indsatsen mod det enkelte barn. Hanne havde generelt et stort fokus på barnet og særligt arbejdet med det kreative og motoriske var der, hvor hun virkelig trivedes.

Som kollega har Hanne haft stor betydning. Efter mere end 20 år i primært børnehaven ved Fynslundskolen og Børnehaven Spiren fik Hanne et betydeligt kendskab til stedet, som vi andre kunne drage nytte af. Vi har glædet os sammen, når der har været skønne ting at fejre på hjemmefronten. Og vi har rykket tæt sammen, når verden omkring os blev hård og svær. Den solrige aftenstund for kun ganske få dage siden, hvor Verner og Hanne bød kollegerne ind, dén aften var den skønneste stund - den bæres videre i hjertet.

Hanne var et passioneret menneske, der satte sig mål og arbejdede frem mod dem. Der var mange timer i Hannes døgn, og kendetegnende for indholdet i hendes hverdag var, at det altid indbefattede samvær og hygge med familie og venner. Hanne var en person, for hvem familien betød uendeligt meget. Vi har haft lejlighed til at følge de drømme, Verner og Hanne sammen havde. Vi har fulgt Kasper, Lenette og Alex’ vej ind i voksenlivet. Vi har set glæden i Hannes øjne over den voksende flok af børnebørn. I var uendeligt højt elsket af Hanne.

Æret være Hannes minde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Give

Give genåbnede med et brag

Annonce