Annonce
Egtved

Mini- og fodboldgolfbaner måske på vej i Vandel

Det er området her inden for den gule markering, der skal ændres til rekreativt område i lokal- og kommuneplan, før den private lodsejer kan få lov at etablere mini- og fodboldgolf på en del af området. Illustration: Vejle Kommune
Vejle Kommune er ved at udarbejde en ny lokalplan for et område i den nordvestlige del af Vandel, hvor en privat lodsejer ønsker at anlægge mini- og fodboldgolfbaner.
Annonce

Vandel: Der kan være udsigt til at kunne komme til at spille mini- og fodboldgolf ved Vandel. En privat lodsejer har nemlig anmodet Vejle Kommune om at udarbejde en ny lokalplan i den nordvestlige del af Vandel til rekreative formål med en konkret ønske om at etablere mini- og fodboldgolfbaner i en del af området.

I lokalplansforslaget fremgår det, at området foruden at anvendes til mini- og fodboldgolf også kan anvendes til eksempelvis autocamperholdepladser, parker og grønne områder, golfbaner, besøgscentre i forbindelse med natur- og kulturformidling, udstilling, undervisning, museer samt indendørs sports- og fritidsaktiviteter.

Det berørte område, som ligger mellem Grindstedvej og Mellemvejen, består både af en privat del og en kommunal del, som tilsammen udgør cirka otte hektar. I dag er området udlagt til erhvervsformål, så skal den private lodsejers planer føres ud i livet, kræver det en ny lokalplan.

Vi synes, det lyder som et godt og spændende tiltag for Vandel-området, så vi har nu sendt forslaget om at udarbejde en ny lokalplan videre til økonomi- og byrådet.

Gerda Haastrup Jørgensen, formand for teknisk udvalg

Annonce

Spændende tiltag for området

Teknisk udvalg drøftede anmodningen på udvalgsmøde tirsdag.

- Vi synes, det lyder som et godt og spændende tiltag for Vandel-området, så vi har nu sendt forslaget om at udarbejde en ny lokalplan videre til økonomi- og byrådet, fortæller udvalgsformand Gerda Haastrup Jørgensen (V).

Foruden en ny lokalplan skal der også udarbejdes et nyt kommuneplantillæg, da området skal ændres fra erhvervsområde til et rekreativt område. I den forbindelse har der været holdt fordebat i i sensommeren 2019, hvor der ikke kom nogen bemærkninger til forslaget.

Hvis byrådet vedtager det nye lokalplansforslag, vil både den og kommuneplantillægget blive sendt ud i offentlig høring i otte uger, da planerne vurderes at have særlig interesse for offentligheden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Debat: Værdig tilbagetrækning

Coronavirus

Live: Over halvdelen af de corona-ramte kender ikke selv smittekilden

Vejle Boldklub For abonnenter

VB tog point mod FCK, men en anden ting er næsten vigtigere

Annonce