Annoncørbetalt indhold

Miniguide til at lindre spændinger i kroppen

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

De fleste voksne danskere er plaget af spændinger i kroppen fra tid til anden. Det skal dog ikke være nogen hemmelighed, at nogle er hyppigere og hårdere ramt end andre. For dem, der er hårdere ramt end gennemsnittet, giver det særdeles god mening at tænke i effektive løsningsforslag.

Spændinger i kroppen, herunder spændinger i nakke og skuldre, er ikke noget, man kan trylle væk, men der findes heldigvis mange måder, hvorpå du kan komme dine uønskede spændinger til livs. Nogle af måderne vil blive gennemgået i denne artikel.

Annonce

Lav strækøvelser

Ja, noget så banalt som at strække ud kan både være med til at forebygge og lindre spændinger i kroppen.

Det er ikke altid muligt at strække alle spændinger væk, men det vil typisk kunne gøre det hele mere udholdeligt. Derfor kan du med fordel gøre det til en vane at strække grundigt ud et par gange om dagen. Gør det i formiddagspausen på jobbet, inden sengetid og / eller inden morgenmaden.

Det kan i øvrigt være en rigtig fin idé at supplere med yoga, der gavner krop og sind.

Er du ikke bekendt med de mest gængse strækøvelser, så søg inspiration på YouTube. Her gennemgås mange af de bedste strækøvelser trin-for-trin.

Investér i en divan med relaxation-programmer

Mens det forrige tip var helt gratis at tage action på, så slipper du ikke for at investere nogle penge for at praktisere dette tip.

I dag findes der masser af massagestole, massagepistoler og andre remedier til at lindre spændinger, men der findes også såkaldte divaner. Divaner kan være mere eller mindre avancerede, men har du et ønske om at komme dine spændinger til livs, så skal du købe en luksusdivan.

Vi kan helt konkret anbefale at købe en divan med relaxation-programmer. En sådan divan kan du købe hos Gloria Mundi Care. Den anbefalede divan kan også bruges til at opvarme musklerne og til at forbedre restitutionen. Det er med andre ord et møbel med rigtig mange gode programmer og funktioner.

Læg vej forbi en massør

Sidst, men ikke mindst, så er der selvfølgelig også den mulighed, at du kan lægge vej forbi en massør.

Er der noget, som massører kan, så er det at få bugt med spændinger, hvad end spændingerne sidder i nakken, skuldrene eller noget helt tredje. Det er dog ikke sikkert, at det er tilstrækkeligt med én behandling. I nogle tilfælde skal der flere behandlinger til.

Formår du at vælge en dygtig massør, så kan du også forvente, at han eller hun vil introducere dig for forskellige øvelser og teknikker til, hvordan du kan forebygge spændinger i fremtiden.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.