Annonce
Egtved

Minister vil høre mere om fredningssag

Der er smukt i Vejle Ådal. Det er Christoffer Melson helt enig i, men en fredning er ikke vejen frem. Han har nu drøftet fredningen med ministeren. Arkivfoto

Vejle Ådal: Der blev ikke givet nogen løfter, da gruppeformand for Venstre i Vejle byråd Christoffer Melson drøftede sin utilfredshed med fredningen af Vejle Ådal med mijlø- og fødevareminister Jakob Ellemann-Jensen i forbindelse med Venstres landsmøde i weekenden. Men Christoffer Melson er stadig godt tilfreds med drøftelserne.

- Vi fik en god snak om den politiske vejledning, der er i forhold til, hvornår et område bør fredes, og hvorfor jeg ikke synes, at fredningen i den her sag følger den vejledning. Han sagde, at det lød som noget, han gerne ville se nærmere på, hvis jeg sendte ham en skriftlig redegørelse, fortæller gruppeformanden.

Christoffer Melson håber, at Jakob Ellemann-Jensen derefter vil arbejde for at få strammet fredningsreglerne fremadrettet.

- I forhold til fredningen af Vejle Ådal må vi nok sættes vores lidt til klagenævnet. Men jeg håber, vi kan få ændret reglerne, så fredninger fremover kun bliver gennemført de steder, hvor det giver mening, og det mener jeg bestemt ikke, det gør her.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce