Annonce
Hedensted

Mistanke om rotter lukker værtshus - igen

Kasper Hertz Ølholm fra Åstuen har endnu engang set spor efter rotter på sit værtshus. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Forpagter af værtshuset Åstuen i Tørring har på grund af mistanke om rotter haft lukket stedet siden lørdag 15 februar.
Annonce

Tørring: Det er ikke mere end tre måneder siden, værtshuset Åstuen i Tørring måtte holde lukket på grund af mistanke om rotter. Nu har forpagter Kasper Hertz Ølholm endnu engang følt sig nødsaget til at låse døren på grund af uønskede gæster på matriklen.

I lørdags 15. februar opdagede han nemlig gnavemærker og andre spor, der kunne indikere rotter omkring værtshusets bar.

- Vi ved ikke, om det er rotter, og i følge skadedyrsbekæmperne kan det godt være noget andet, men vi tager ingen chancer, og derfor ser vi os nødsaget til at holde lukket, indtil vi ved noget med sikkerhed, lyder det fra Kasper Hertz Ølholm.

Annonce

Gavner ikke forretningen

Han er efterhånden godt bekendt med håndtering af skadedyr. Tilbage i oktober måned måtte Kasper Hertz Ølholm, kun en måneds tid efter han havde overtaget forpagtningen af værtshuset, holde lukket i seks uger på grund af rotter.

I den forbindelse blev alle mulige indgangsveje for skadedyrene lukket af, så Kasper Hertz Ølholm har ikke umiddelbart nogen forklaring på, hvordan en ny rotte kan være kommet ind.

- Det er frustrerende og ikke spor sjovt at blive ved med at holde lukket. Det gavner jo ikke ligefrem forretningen, lyder det fra Kasper Hertz Ølholm.

I følge Kasper Hertz Ølholm har skadedyrsbekæmpelse sat overvågning og fælder op på værtshuset. Onsdag blev der spredt mel ud over gulvet og herefter skal der gå mindst 48 timer uden spor efter rotter, inden værtshuset kan åbne igen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce