Annonce
Give

Mobil testenhed kommer til Give: Mulighed for at blive testet for coronavirus lørdag og søndag

Lørdag og søndag sender Region Syddanmark en mobil testenhed til Give, så det bliver muligt at blive testet i Huset Give. Arkivfoto: Søren Gylling
Både lørdag og søndag er der mellem klokken 9.00 og 17.00 mulighed for at få taget en coronatest i Huset Give.
Annonce

Give: Borgere, der bor i Give og omegn, får i weekenden kort vej til et testcenter, hvis de ønsker at få vished om, hvorvidt de er smittet med coronavirus eller ej.

23. og 24. januar sender Region Syddanmark en mobil testenhed til Give, og der bliver således mulighed for at blive testet for den smitsomme sygdom i Huset Give på Rådhusbakken 9.

Både lørdag og søndag sker det i tidsrummet fra klokken 9.00 til 17.00.

Myndighederne har den seneste tid opfordret til, at borgere, der møder fysisk ind på arbejde og omgås andre, bliver testet én gang om ugen.

- Smittetallet i Vejle Kommune er faldet, men det er nu, vi skal stå fast, hvis vi skal undgå, at de nye mutationer breder sig, og smitten igen stiger. Den engelske mutation B117 er allerede fundet i en daginstitution, skriver Vejle Kommune i en pressemeddelelse.

Hvis man vælger at lægge vejen forbi Kulturhuset for at blive testet, kan testresultatet senere findes på hjemmesiden sundhed.dk. Har man ikke adgang til digital post, kan man også få svar via egen læge.

Den testmetode, der benyttes i Give i weekenden, er den såkaldte PCR-test. Det er den testform, der bruges i det offentlige testsystem, og ifølge Sundhedsstyrelsen regnes denne type test for at være meget retvisende.


Smittetallet i Vejle Kommune er faldet, men det er nu, vi skal stå fast, hvis vi skal undgå, at de nye mutationer breder sig, og smitten igen stiger.

Vejle Kommune
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle Boldklub For abonnenter

VB spillede uafgjort med Horsens: Resultatet godkendt, men indsatsen haltede

Danmark For abonnenter

Flemming har rekorden for covid-patienter: 167 dage på intensiv

Alarm 112

Kvinde kører spritkørsel gentagne gange - uden kørekort

Annonce