Annonce
Erhverv

Mobilt domicil ruller til Sjælland om lidt

Jens Winther (tv.) og Jan Olesen sender i uge 14 et nyt mobilt domicil til Sjælland, hvor STB Byg kan flytte rundt på den sjællandske base. Foto: Martin Ravn

STB Byg beholder hovedkontoret i Vejle, men satsningen på Sjælland kræver nytænkning.

Annonce

Vejle/Sjælland: STB Byg hører til i Vejle. Derfor er det også her, virksomhedens nye domicil bliver placeret. Men 40 procent af STB Bygs omsætning i 2017 vil komme fra projekter på Sjælland, og her mangler man faciliteter, som projektledere og andre i organisationen kan bruge til at holde møder internt samt med kunder.

I stedet for at investere i et fast kontor på Sjælland, vil STB Byg køre en 80 kvadratmeter stor pavillon til den største byggeplads på øen, hvor den skal stå, indtil det pågældende projekt er færdigt. Derefter flyttes den videre til en ny byggeplads, som så bliver STB Bygs sjællandske base.

- Det er et mobilt domicil, hvor der vil være fire arbejdsstationer, som alle kan benytte sig af. Det primære er et konferencerum, hvor der vil være videoforbindelse til hovedkontoret i Vejle, forklarer Jens Winther, administrerende direktør.

Annonce

Af sted på ladvogn

Det mobile domicil er i øjeblikket ved at blive færdiggjort hos Mobilhouse i Fredericia, og i uge 14 bliver det sendt på en ladvogn til en byggeplads i Holbæk, hvor det efter planen skal stå i to år.

- Når de er gået, så kører vi den videre til et nyt sted. Det er også en måde at bearbejde lokalområderne på, så folk får kendskab til os, forklarer Jens Winther.

- Og så er det fint, at vi får byggefolkene, vi holder møder med, ud på byggepladserne. På den måde kan de også se, hvad vi kan, siger direktøren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
VEJLE For abonnenter

Totalt kaos på plejehjemmet: Mens deres 94-årige mor lå for døden, måtte Lone og Hanne hjælpe med at gøre rent og lave mad til hele afdelingen

Erhverv

Julefrokosten blev corona-aflyst: Personaleforening sender 160 medlemmer på restaurant i stedet

Annonce