Annonce
Vejle

Modeforretning trodser coronaen: Nu er Charlotte tv-vært to gange om ugen

Charlotte Mols har vænnet sig til at spille op til kameraet, nemlig når hun sender live på Facebook. Liveudsendelserne er kun begyndelsen for Charlot and Me i Vissingsgade. Arkivfoto: Flemming Larsen
To gange om ugen går modeforetningen Charlot and Me i Vissingsgade online med Charlotte Mols fra butikken som vært. Sidst så 80 kvinder med.
Annonce

Vejle: - Jeg skulle lige vænne mig til at være foran kameraet. Det krævede lidt mod fra min side, for jeg har det bedst med at være lidt mere anonym, siger Charlotte Mols fra modeforretningen "Charlot and Me" i Vissingsgade i Vejle om sin nye rolle som tv-vært: Hun er begyndt at sende live på Facebook.

Mens butikken, der lever af at sælge modetøj til kurvede kvinder, lige nu er holdt i et jernhårdt nedlukningsgreb, lever hendes webshop i bedste velgående.

Annonce

Et par skridt foran

- Det med at sende live var noget, vi havde overvejet, vi ville prøve på den lange bane. Så kom den første og lige nu den anden nedlukning i forbindelse med covid-19. Det betød, at vi blev nødt til at gå i gang med at sende live med det samme, siger Charlotte Mols.

- Vi sender live på Facebook to gange om ugen, en gang om eftermiddagen og en gang om aftenen. Sidst så 80 kvinder med i en time, da jeg fortalte om butikkens nyheder.

Facebook og Instagram er dog langt fra fremmed for hende.

- Vi har været på Facebook og Instagram i flere år, men det er første gang, vi er gået skridtet videre, og vi er sågar kommet i kontakt med en hele ny kundegruppe.  Lige nu er vi i gang med at planlægge næste skridt. Det bliver videoklip fra butikken, hvor vi viser vores nyheder, ligesom vi også vil kunne ekspedere kunderne virtuelt, mens butikken er lukket ned, forklarer Charlotte Mols.


Lige nu er vi i gang med at planlægge næste skridt. Det bliver videoklip fra butikken, hvor vi viser vores nyheder.

Charlotte Mols


Annonce

Har øget omsætningen

Hun fortæller, at de levende billeder fra butikken har øget hendes omsætning betragteligt.

- Vi har hele tiden haft en webshop med kunder fra hele landet. Men det, at vi nu sender live med nyheder og under pandemien ekspederer kunderne virtuelt, har bestemt ikke gjort interesse for vores modetøj i store størrelser mindre, forklarer Charlotte Mols.


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Banke, banke på: 30 folk i orange vest går rundt i Vejles hårdest ramte bydele

Alarm 112

Det lugtede af ammoniak i opgang

Coronavirus

Live: Første tilfælde af brasiliansk variant fundet i Danmark

Annonce