Annonce
Vejle

MollyMio åbner butik nummer to i Vejle

Marianne Meinert glæder sig til at blive en del af atmosfæren i Den Schmidtske Gård. Foto: Claus V. Jensen
Annonce
I mandags kom der atter liv i de charmerende lokaler på Søndergade 14, hvor butikken Allehånde tidligere har haft til huse. Forretningen har stået tom siden september, hvor Allehånde måtte lukke efter 35 år i Den Schmidtske Gård, men nu er MollyMio rykket ind med ny energi. Dermed kan man altså finde tøjbutikken to forskellige steder i byen, for MollyMio driver allerede forretning i Orla Lehmannsgade.

- Det er virkelig et ønskelokale at få fat i for os. Vi er rigtig glade for at ligge i Orla Lehmannsgade, men en placering i Søndergade er fantastisk, og nummer 14 med bindingsværk og synlige bjælker og den her helt særlige stemning er bare lige vores stil, fortæller indehaver af MollyMio, Marianne Meinert. Hun glæder sig samtidig til at blive en del af atmosfæren i Den Schmidtske Gård med Café Conrad og No14 Vinbar som nærmeste naboer. - Det er så hyggeligt, og vi går meget op i hygge i vores butikker, konstaterer indehaveren.
Marianne Meinert har netop åbnet MollyMio-butik nummer to i Vejle. Den ligger her i lokalerne på Søndergade, som gennem 35 år husede Allehånde. Foto: Claus V. Jensen
Annonce

Egen kollektion

Butikken i Søndergade er cirka 100 kvadratmeter, og de bliver fyldt efter samme koncept som butikken i Orla Lehmannsgade.

Det vil sige med tøj, som Marianne Meinert selv tager til Italien for at finde, og kollektioner som udelukkende produceres til MollyMio. Det betyder ifølge indehaveren, at virksomheden importerer udenom engrosledet, hvorved priserne kan holdes nede, og at sortimentet kan opdateres med nyheder to gange om måneden.

Butikken i Søndergade er den tredje MollyMio-forretning, for ud over afdelingen i Orla Lehmannsgade driver Marianne Meinert og hendes mand også en butik i Aarhus. Det kræver en del ansatte, og dem er der elleve af i øjeblikket.
MollyMio er en butik for kvinder, men mænd er også meget velkomne, pointerer indehaver Marianne Meinert. Derfor er der altid en chesterfield-sofa, en stak bilblade og varm kaffe på kanden i en MollyMio-butik. Så kan herrerne slappe af, mens fruerne prøver tøj. Foto: Claus V. Jensen
Annonce

Ikke flere butikker

Det kan forekomme som lidt meget at have to butikker i samme by, men i hvert fald det næste halve år er det sådan, det er.

- Så har vi i hvert fald et halvt år til at fortælle vores kunder, at vi er flyttet, og det har jeg det godt med. Så risikerer vi ikke, at der kommer nogle ned i Orla Lehmannsgade og får det indtryk, at butikken er lukket. Hvem ved, hvis det bliver en succes med to butikker, kan det være, vi fortsætter, siger Marianne Meinert og konstaterer, at der ikke er planer om at åbne flere butikker.

- Nu skal vi bare passe rigtig godt på det, vi har.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

Professionel fodboldspiller slipper for karantæne efter konkursdrama: Boligforeninger snydt for millioner

Annonce