Annonce
Navne

Mor og datter fra Vejle løber til fordel for indlagte børn

Henriette Madsen og Mathilde Schjøtz skal sammen med 26 andre helteløbere løbe Heltestafetten 2020 fra Aalborg til København. Foto: Børneulykkesfonden
Annonce

Vejle:  Lørdag 27. juni, bliver den første helteløber ud af 28 sendt afsted fra Aalborg Sygehus. Forude venter cirka 500 km stafet med poster i hele landet. Når stafetten kommer til Brædstrup, står mor og datter, Henriette Madsen og Mathilde Schjøtz fra Vejle klar til at tage imod stafetten og bære den videre til Uldum.

Ruten, som Henriette og Mathilde skal tilbagelægge, er 16,4 kilometer lang, og på distancen skal de indsamle midler til Børneulykkesfondens initiativ Legeheltene, der arbejder for at skabe aktiv leg og bevægelse for indlagte børn i Danmark og give børnene et velfortjent frirum fra sygdom.

Indsamlingen sker i form af kilometersponsorater og MobilePay-donationer. Når stafetten er i mål i København den 30. juni, lægges alle bidrag sammen og doneres ubeskåret til Legeheltene, så flere børn kan få en mere aktiv hverdag fyldt med leg og bevægelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce