Annonce
Egtved

Mormor gav saksen videre til Nikoline: Nu åbner hun sin egen frisørsalon

Nikoline Rødtness starter som selvstændig og åbner salon i Egtved. Foto: Mette Mørk
Den 13. august åbner en ny frisørsalon i byen. Nikoline Rødtness er blevet inspireret af mormor til at gribe kammen og saksen og gå selvstændig.
Annonce

Egtved: Klip, farve og permanent. Alt du forventer hos en frisør og lidt til, kan du får ordnet fra den 13. august, når 25-årige Nikoline Rødtness åbner sin egen salon under navnet Haar Design på Aftensang 5A lige midt i Egtved.

Bag roret står en kvinde, der holder af at sætte fokus på kundens behov og ønsker.

- At være frisør er et meget spændende og kreativt fag, og jeg kan godt lide at sætte kunden i centrum. Jeg vil skabe frisurer, som passer til kunden, og som man selv kan sætte, når man kommer hjem, siger hun.

Annonce

Lidt for alle

Vipper og bryn kan også sagtens få en gang farve, hvis det ønskes, mens førstnævnte også kan få en overhaling i form af de såkaldte single eyelash extensions, som Nikoline Rødtness er uddannet i.

Hun vil skabe en salon, som er "lidt for alle", og hvor alle opgaver er lidt velkomne. For hun kan lide det hele ved faget, og holder reception den 12. august klokken 13-19.

Nikoline Rødtness har rigeligt plads til kunderne i den nye salon, som hun har indrettet med mange detaljer. Foto: Mette Mørk

- Det har altid været en drøm at blive selvstændig, lige siden jeg i 7. klasse fandt ud af, at jeg ville være frisør, siger Nikoline Rødtness, der til november blev færdiguddannet for fire år siden.

Annonce

Inspireret af mormor

En helt særlig person har inspireret Nikoline Rødtness til at vælge frisørfaget.

- Jeg går i min mormors fodspor, da hun også var selvstændig frisør, og nu er jeg så tredje generation af selvstændige, for også min mor har været selvstændig - med en en Kop & Kande-butik, siger hun.


Det har altid været en drøm at blive selvstændig, lige siden jeg i 7. klasse fandt ud af, at jeg ville være frisør.

Nikoline Rødtness


Nikoline Rødtness har tidligere arbejdet som frisør lidt længere nede ad gaden hos Salon Haulrig. Når man skal have ordnet hår, skal det være rart, mener hun.

- Jeg vil gerne skabe en hygelig atmosfære, hvor man kan være sig selv og føler sig godt tilpas, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv For abonnenter

Egtved Brugs, Café Kværn, Ravning Dambrug, Gadbjerg Kloakservice - og mange andre: Her er ugens regnskaber i Vejle Kommune

Vejle Boldklub

VB-anføreren efter sejren over Sønderjyske: Vi viste, vi kan være med

Vejle For abonnenter

Av, av, et prik og en bloddråbe: Rødkilde-elever viser samfundssind i kampen mod coronaen

Annonce