Annonce
Vejle

Morten fra Vejle tager med 20 studiekammerater på Wembley: Billetter sælges for over 10.000 kroner

Billetten ligger elektronisk, så da avisen bad Morten Lindholt Pahus fremvise det vigtigste dokument, han ejer lige nu, sendte han dette foto. Privatfoto
Morten Lindholt Pahus studerer for tiden i Oxford, og det er lykkedes ham at få fingre i en ganske særlig billet til landskampen mod England i aften.

Vejle: 22-årige Morten Lindholt Pahus ser som de fleste andre danskere frem til at se semifinalekampen mellem Danmark og England i aften klokken 21. Men han glæder sig nok mere end både sin familie og sine venner i Vejle.

Morten bor nemlig i England for tiden, og han har fået fat i en billet, så han skal følge de danske landsholdsspillere fra et sæde på Wembley Stadion.

Så snart Danmark havde slået Tjekkiet, gik han i gang med at undersøge muligheden for at være der, når landsholdet løber ind på den britiske grønsvær.

Annonce

En kammerat sendte ham et vigtig link

- Jeg så de første danske meldinger om, at DBU havde billetter til danskere herovre. Og så gik jeg ellers rigtigt i gang med at klikke rundt på DBU's hjemmeside og håbe på godt nyt. Jeg skrev også rundt til alle de danskere, jeg kender herovre, for at høre, om nogen af dem havde været heldige.

- Så sendte en af mine kammerater mig et link til en af de store facebookgrupper for danskere i London. Der havde en DBU-repræsentant beskrevet, hvad man skulle gøre for at reservere og senere købe billetter til danskersektionen på stadion.

- Det tog godt nok lidt ventetid, men dagen efter var billetterne i hus - og jeg var en meget glad mand, siger Morten Lindholt Pahus.

Det lykkedes nemlig ikke bare Morten at få billet til stadion, han fik også fat i en af de særlige fan-first-billetter, som giver adgang til danskersektionen, og som er lidt billigere end de normale billetter.

Annonce

Billetter sælges til over 10.000 kroner

- Ja, vi har heldige, for vi skulle kun give 85 euro pr. næse (630 kroner, red.) De normale billetpriser på Wembley svinger ellers mellem 195 og 595 euro (1450 til 4425 kroner, red.), og jeg hører, at man skal være klar til at slippe 1100-1200 pund (9300 til 10.400 kroner, red.), hvis man vil have fat i en af de ellers udsolgte billetter, fortæller han.

Morten Lindholt Pahus kan også fortælle, at han ikke bliver alene på turen til Wembley, som ligger omkring 75 kilometer fra Oxford.

-  Her i Oxford er vi en gruppe på omkring 20 unge danskere, som kender hinanden på kryds og tværs, og vi tager afsted sammen for at heppe og vifte med Dannebrog sammen. Det bliver skidehyggeligt, tør jeg godt spå.

Annonce

Danskerne kører afsted i god tid

Der er omkring 75 kilometer fra Oxford til Wembley, og det kommer til at tage danskergruppen fra Oxford et par timer at nå frem - de beregner forståeligt nok god tid, så de ikke risikerer, at en trafikprop forhindrer dem i at sidde klar, når dommeren fløjter kampen i gang.

Fordi Morten Lindholt Pahus allerede bor i England, hvor han i øjeblikket læser til ingeniør på Oxford University, slipper han for at skulle gå i karantæne efter kampen.

I øvrigt ligger coronasmitten i den del af London, hvor Wembley ligger, en smule under det britiske gennemsnit. Incidenstallet i Wembley er ifølge den britiske regerings corona-hjemmeside på 251,4 (udtryk for antal smittede den seneste uge pr. 100.000). Til sammenligning er det seneste incidenstal for Vejle målt til 23,08.


Her i Oxford er vi en gruppe på omkring 20 unge danskere, som kender hinanden på kryds og tværs, og vi tager afsted sammen for at heppe og vifte med Dannebrog. Det bliver skidehyggeligt, tør jeg godt spå.

Morten Lindholt Pahus


Annonce
Navne For abonnenter

Dorthe mistede sin 17-årige 'Fredemus', da han blev ramt af to biler og døde på stedet: Han vil altid have en særlig plads i mit hjerte

Danmark

Fredagens coronatal: 324 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Husk det nu: Lørdag og søndag aften og nat er Fredericiavej spærret - lastbiler dirigeres helt udenom

Alarm 112 For abonnenter

Kvinde dømt for vanrøgt af 25 heste: Dyrene var indsmurt i gødning og havde øjnene fulde af udflåd

Vejle

De ældres formand går af efter valgballade: 'Det er noget skrammelværk, og jeg er rigtig ked af, at det har udviklet sig på den måde'

Navne For abonnenter

Louis Bülow fortæller om sine minder: Fra en svunden tid - og dem, jeg savner

Alarm 112

15-årig provokerede politiet ved Eskes Bier Bar, hvor han henviste til drabet på fire betjente i 1965: - Det er imponerende, han kender sin politihistorie

LEDER For abonnenter

Havnefoged-chikane, eksklusion af medlemmer og en kommende retssag i Vejle Motorbådklub er dybt tragisk: Forlig jer nu, I skabhalse - vi behøver ikke mere underholdning

Vejle Boldklub

Lyt til podcasten om VB: Intet i statistikkerne peger på en sejr over Viborg, men derfor tror Banke og Møllenberg på det

Vejle

Se video fra Vejles pressede morgentrafik - så laaaang tid tager det at komme til midtbyen ad populær indfaldsvej

Danmark

Løvkvist: Thulesen vil trække en streg i sandet - men vil Pia K. dele vandene?

Navne

To Vejle-kokke kæmper om samme titel: Felix går fra at være tv-vært til at bedømme gourmet-retter med østers

Børkop For abonnenter

Christina og Louise er jævnaldrende frisører: Og derfor er deres nye salon atypisk

Alarm 112

79-årig kvinde blev kontaktet af Skat, der ville give hende mere end 2000 kroner: 'Jeg kan afsløre, at Skat ikke ringer og giver gaver'

Annonce