Annonce
Billund

Morten Løkkegaard blev topscorer i Billund Kommune

Med 1223 personlige stemmer i Billund Kommune, blev Morten Løkkegaard (V) valgets største stemmesluger i kommunen. Arkivfoto: Benny Gade.
Den tidligere vært på TV-Avisen var den kandidat, der ved søndagens valg fik flest personlige stemmer i Billund Kommune.

Billund Kommune: Præcis 12.009 mennesker i Billund Kommune valgte søndag at begive sig hen til et af kommunens i alt syv afstemningssteder for at afgive deres stemme til valget til Europaparlamentet. Af dem valgte i alt 1223 mennesker at sætte deres kryds ud for Venstres spidskandidat, den tidligere nyhedsvært på TV-Avisen Morten Løkkegaard, som dermed blev den kandidat, som flest mennesker i Billund Kommune stemte personligt på.

I alt tre kandidater fik inden for Billund Kommunes grænser flere end 1000 personlige stemmer. Peter Kofod, der var spidskandidat for Dansk Folkeparti, fik 1083 stemmer, trods den enorme vælgerlussing som hans parti og hele landet måtte indkassere. Tidligere minister Søren Gade, der var helt nede som nummer fire på Venstres liste, fik 1046 krydser.

Annonce

Top-10: Sådan stemte Billund Kommune

Disse kandidater fik ved søndagens valg flest personlige stemmer i Billund Kommune

:

1. Morten Løkkegaard (V) - 1223 stemmer.

2. Peter Kofod (DF) - 1083 stemmer.

3. Søren Gade (V) - 1046 stemmer.

4. Asger Christensen (V) - 753 stemmer.

5. Jeppe Kofod (S) - 697 stemmer.

6. Christel Schaldemose (S) - 674 stemmer.

7. Margrethe Auken (SF) - 427 stemmer.

8. Morten Helveg Petersen (R) - 310 stemmer.

9. Mette Bock (LA) - 270 stemmer.

10. Pernille Weiss (K) - 251 stemmer.

Se detaljer på nettet

Med de 12.009 afgivne stemmer - hvoraf 176 stemmesedler var blanke og 38 ugyldige - landede Billund Kommune på en stemmeprocent på 63,42, hvilket er en lille snas dårligere end landsgennemsnittet.

På hjemmesiden www.kmdvalg.dk er det muligt at se valgets resultater helt ned til det enkelte valgsted. Der kan blandt andet se, at vælgerne i Stenderup-Krogager er glade for Venstre og faktisk gav flest stemmer til Asger Christensen fra Kolding, at Dansk Folkeparti fortsat er det næststørste parti i Hejnsvig, og at Det Konservative Folkeparti mistede helt 16 ud 19 stemmer i Stenderup-Krogager.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Tøjbutik i Vestergade lukkes

Annonce