Annonce
Børkop

Motionscyklisterne skal atter ud på landevejene

Motionscyklisterne i Børkop og omegns skal atter til at cykle landevejene tynde. Dog i mindre grupper end normalt. Arkivfoto: Kristian Djurhuus

Børkop: Palmesøndag går det atter løs på landevejene. I hvert fald sådan mere officielt.

Børkop Motions Cyklister holder sæsonopstart søndag 28. marts. Hvis man gerne vil med, er man velkommen til at møde op ved Børkop Cykler klokken ni.

- Så vil bestyrelsen sørge for at du kommer på et hold som passer til dit niveau. Turen vil være på cirka to timer rundt i lokalområdet, siger formanden for Børkop Motions Cyklister, Flemming Breum, i en pressemeddelelse.

Børkop Motions Cyklister har været ramt af corona som andre klubber, og klubben har de facto været lukket ned det seneste halve år og kun små grupper har listet ud på vejene her i vintermånederne.

- Det er svært at holde damp på kedlen i denne tid. Dem som vil cykle, finder sammen udenom klubben og arrangerer cykelture privat. Vi har nu en stor opgave i at få samlet klubben igen, siger Flemming Breum.

Annonce

Mindre grupper

Klubben plejer at lave en fælles opstart, men i år bliver sæsonstarten opdelt i mindre grupper så myndighedernes retningslinjer for udendørs idræt overholdes.

- Vi kører afsted i mindre grupper og slutter så af med en øl og sandwich og markerer dermed opstarten på en ny cykelsæson. Vi plejer at være 50-60 personer samlet i hallen til varm suppe, men denne gang må vi holde det i lidt mindre grupper, siger Flemming Breum

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce