Annonce
Trekantområdet

Motorcyklist fik ildebefindende og væltede: Motorvejen spærret i 40 minutter

En motorcyklist blev fredag eftermiddag fløjet til Odense Universitetshospital med helikopter. Han havde fået et ildebefindende på motorvejen ved Fredericia. Episoden lukkede motorvejen i godt 40 minutter. Arkivfoto. Michael Nørgaard

Fredericia: Fredag eftermiddag var hele motorvejsnettet i Sydøstjyllands Politikreds påvirket af mange færdselsuheld. Hvor flere af dem skyldtes uopmærksomhed og tæt kødannelse, skete der på Sønderjyske Motorvej i nordgående retning ved Fredericia, et uheld af en anden karakter.

En mandlig motorcyklist var væltet på motorvejen, og i første omgang var formodningen, at der var tale om et færdselsuheld, men det viste sig, at det var et slemt ildebefindende. Læge og ambulance kom til stedet og hjalp med livreddende førstehjælp på stedet.

Politiet ankom til stedet og fik hurtigt ryddet samt spærret motorvejen. Der skulle gøres plads til en helikopter, der kunne flyve motorcyklisten videre til Odense Universitetshospital til videre behandling.

Annonce

Ifølge vagtchef Lars Grønlund fra Sydøstjyllands Politi, var motorvejen spærret fra klokken 16.52 og frem til 17.33. Det gav naturligvis en del kødannelse på området.

Der er ingen melding om mandens nuværende tilstand og ej heller yderligere info omkring mandens alder, bopæl og lignende.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce