Annonce
Trekantområdet

Motorvejsskeptikere samler byrådskandidater

Ødis: Onsdag den 8. november har en række borgere fra initiativet "Hærvejmotorvejen - Hvorfor?" inviteret en række folketingspolitikere og lokale byrådskandidater til et møde om planerne for Hærvejsmotorvejen i Ødis på Steppingvej 14. Målet er at vise politikerne hvilke konsekvenser en eventuel motorvej vil få for det lille samfund. Her frygter man, at en Hærvejsmotorvej vil svine, støje og gennemskære landsbyen med den konsekvens, at husene bliver usælgelige. Og gevinsten for E45 er formentlig begrænset, mener gruppen. Rundvisningen i Ødis skal synliggøre påvirkningen af området ved anlæggelse af en ny motorvej.

Fra Socialistisk Folkeparti kommer formand, Pia Olsen Dyhr, fra Enhedslisten folketingsmedlem Johanne Schmidt-Nielsen. Borgmesterkandidat for SF, Karina Lorentzen, Kolding, og byrådsmedlem for Enhedslisten Benny Dall. Kandidat for Alternativet Bjarne Aasø og kandidat for Radikale Venstre Jesper Elkjær. Der vil blive mulighed for debat og spørgsmål med de fremmødte borgere.

Samtlige politikere i Kolding Byråd er tidligere blevet inviteret til valgdebat om kommunens høringssvar i forbindelse med VVM-undersøgelsen. Men kun de nævnte har som tidligere omtalt valgt at takke ja til invitationen. /exp

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Genlæs livebloggen: MeMu beholdt stjernen

Danmark For abonnenter

Tusindvis af borgere betaler allerede mere end gennemsnittet: Nu risikerer de højere skat efter udligningslussing

112

Se de friske billeder: Det er mandag, og nu kan vi se, hvor hårdt det gik for sig

Annonce