Annonce
Egtved

Mulige udviklingsretninger præsenteres på byvisionsmøde: Hvordan skal Egtveds fremtid se ud?

Blandt de mange idéer, der er indsendt fra borgerne, er forskellige ønsker og forslag til udvikling af den gamle bymidte i Egtved omkring Søndergade. Foto: Mette Mørk
Annonce

Egtved: 215. Så mange idéer og ønsker til Egtveds udvikling blev indsendt til Vejle Kommune, der i samarbejde med Egtved skal udarbejde en ny byvisionsplan.

Det er idéer, der favner bredt og fokuserer på både lavpraktiske ønsker såvel som mere abstrakte drømme.

De mange idéer og drømme har inspireret til flere forskellige mulige udviklingsretninger for Egtved. Hvilke retninger, der drejer sig om, kan man høre på et byvisionsmøde tirsdag 24. november klokken 19.30-21.30. På grund af den aktuelle covid-19-situation bliver mødet gennemført virtuelt. På den måde har man altså mulighed for at sidde hjemme i sofaen og deltage i mødet. Det kræver bare, at man har en pc eller en telefon med internetadgang.

På mødet vil man ikke kun kunne høre om de tænkte udviklingsretninger, men man vil også have mulighed for at være med til at kvalificere dem - og man kan være med til at præge Egtveds udvikling, lyder det i en invitation fra Vejle Kommune.

Man kan læse mere og tilmelde sig det virtuelle byvisionsmøde på www.vejle.dk/ByvisionEgtved. Når man har tilmeldt sig, vil man modtage nærmere information. På samme hjemmeside har man desuden stadig mulighed for at se de mange idéer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Indland

Nu kan du få dit kørekort på mobilen

Annonce