Annonce
Vejle

Mundbind og visir: Ny butik i Bryggen klæder dig på til covid-19

Michelle Sejr Lassius er fra fredag morgen klar til at sælge værnemidler til vejlenserne i den nye pop-op-butik i Bryggen i Vejle. Billedet her er fra en anden af Be Safe Shops pop-op-butikker. Arkivfoto: Flemming Krogh
Butikken Be Safe Shop i Bryggen er på 250 kvadratmeter og handler med mundbind, visirer og håndsprit.
Annonce

Vejle: Shoppingcentret Bryggen er fremover corona-sikret. I al fald åbnede der her til morgen en pop-op-butik, der kommer til at handle med alt fra mundbind over visirer til håndsprit. Bag den 250 kvadratmeter store butik står Be Safe Shop.

Butikken vil i første omgang holde åbent til og med 31. december, og med samme åbningstid som de andre butikker i Bryggen, nemlig fra i dag (fredag, red.) fra klokken 8 til klokken 23 og ellers ugens syv dage fra klokken 10 til klokken 19.

- Vi er meget opmærksomme på covid-19-retningslinjerne. Og derfor synes vi, det er spændende, at Be Safe Shop nu åbner en pop-op-butik med udstyr, der kan være med til at beskytte os alle mod pandemien, siger Claus Brændgaard, centermanager i Bryggen.

Annonce

Visir er mest behageligt

Michelle Sejr Lassius, der er daglig leder af den nye butik, håber, at butikken bliver overflødig i begyndelsen af det nye år, nemlig når der forhåbentlig kommer en vaccine mod covid-19.

Selv sværger hun mest til at bruge visir frem for mundbind.


Det er spændende, at Be Safe Shop nu åbner en pop-op-butik med udstyr, der kan være med til at beskytte os alle mod pandemien.

Claus Brændgaard, centermanager


- Vi har forskellige typer mundbind og i forskellige farver til dem, der sværger mest til det. Men jeg synes, det er nemmere at trække vejret og kommunikere med kunderne, når man ikke er tvunget til at bruge mundbindet, som dækker meget af ansigtet, forklarer Michelle Sejr Lassius.

Be Safe Shop sælger ud over mundbind, visir og håndsprit også rensemidlet Biocid, der sprayes på kontaktflader som stole, borde og dørhåndtag.

- Biocid er effektivt i syv timer. Det betyder, at når vi sprayer overfladerne i vores butik om formiddagen, kan det holde til omkring lukketid, siger Michelle Sejr Lassius.

Ud over Bryggen har Be Safe Shop også en butik i Storcenter Nord i Aarhus, og det er ifølge Michelle Sejr Lassius ikke tilfældigt.

- Vi åbner de steder, hvor smittespredningen er størst siger hun.

Butikken i Vejle åbnede her til morgen. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Konspirationsteorierne er for alvor kommet til Vejle: 'Jeg kunne bare ryste på hovedet'

Coronavirus

Live:  Falck lukker sine lyntestcentre fra februar

Vejle

Forældre til udviklingshæmmede er bekymrede: Hvornår skal vores børn egentlig vaccineres?

Annonce