Annonce
Børkop

Munkebjerg Friskole får en støttende hånd fra ny forening

Munkebjerg Friskole åbner efter sommerferien, og en ny støtteforening skal hjælpe skolen trygt fra land. Foto: Munkebjerg Friskole/Frederik Maj
En ny støtteforening har til formål at støtte den nye friskole, Munkebjerg Friskole, økonomisk.

Andkær: Skolen i Andkær går efter sommerferien ind i en helt ny fremtid, for Fælleshåbskolen afdeling flytter til Gauerslund, mens lokalerne i stedet overtages af Munkebjerg Friskole.

Og for at få friskolen så sikkert fra land rent økonomisk, er der nu oprettet en støtteforening, som alle kan være en del af.

- Munkebjerg Friskole er et godt alternativ til de andre skoler, der findes i Børkop og Vindingområdet. Det er en lille skole, som er placeret i den smukkeste natur, og den henvender sig derfor til dem, for hvem det helt nære er vigtigt, siger Jette Hilger, der er kasserer i den nye støtteforening.

Annonce

For at skolen ikke skal komme helt skævt fra start, kræves en en sund økonomi, og det er det, støtteforeningen skal være behjælpelig med.

Som der står på en flyer, der er sendt ud til lokalområdet.

"Det er nu vi har brug for din støtte, så vi kan få gang i skolen. Nu har du mulighed for at støtte tilblivelse og opstart af en friskole syd for Vejle Fjord. igennem støtteforeningen kan du indskyde midler til lån til friskolen".

Sådan kan man støtte

Man kan støtte ved at købe et medlemsbevis på minimum 1000 kroner og opad. Penge, der efter planen vil blive tilbagebetalt. Endda i visse tilfælde med renter. Man forventer at afslutte udstedelsen af medlemsbeviser 31. maj.

- Det er vigtigt for Andkær, at der er en skole. Det er der ingen tvivl om. Men det er også vigtigt for hele lokalområdet, at der er forskellige muligheder for at få undervist børnene. Vi håber selvfølgelig, at så mange som muligt bakker friskolen op, siger Jette Hilger.

Hvordan man kan støtte skolen gennem støtteforeningen, kan man se mere om på munkebjergfriskole.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

NPV satser på byggestart inden nytår: Posthusgrunden skal bebygges fra 'den billige ende'

Kultur

Kæmpe overraskelse: Se Danmarks bedste pressefotos

Annonce