Annonce
Vejle

Murermester på rulleskøjter indsamler 20.000 kroner til hospitalsklovne

På det sidste stykke af rulleturen fra Fyn til Vejle fik Jakob Madsen selskab af nogle kammerater. Privatfoto: Jakob Madsen
Det tog tre dage for murermesteren Jakob Madsen at rulle 230 kilometer fra Hvidovre til Vejle.
Annonce

Hvidovre/Vejle:  Det lykkedes murermesteren Jakob Madsen at indsamle 20.000 kroner til et godt formål ved at rulle på rulleskøjter fra hjemmet i Hvidovre til fødebyen Vejle.

Det tog tre dage at rulle de 230 kilometer. Omkring klokken 15 lørdag nåede Jakob Madsen Vejle. På de sidste 70 kilometer inden mål fik han selskab af en flok kammerater, og de rullede sammen ind til Vejle, hvor familie og venner modtog dem.

- Det hele gik godt, og det har været mega sjovt. Det var faktisk lettere at rulle turen, end jeg havde regnet med, siger Jakob Madsen, der begyndte turen torsdag morgen.

Annonce

Han måtte ikke selv spæde til

Det blev kun til lidt vabler på fødderne, og den rulleskøjtende murermester er derfor ved godt humør. Især fordi det lykkedes ham at indsamle 20.000 kroner til De Danske Hospitalsklovne.

Målet var 10.000 kroner, og nåede han ikke til Vejle, inden lørdag var han klar til selv at smide 10.000 kroner oven i beløbet til De Danske Hospitalsklovne. Han indsamlede pengene via Facebook, hvor han også holdt sine venner opdateret under turen.


Det er bare fedt at sige, at man har gjort det

Jakob Madsen


Annonce

Måske igen

Efter et kort ophold i Vejle satte Jakob kursen mod Sjælland igen - dog ikke på rulleskøjter. Han er ikke afvisende over for at rulle sådan en tur igen.

- Det er ikke noget, jeg har planer om lige nu, men jeg kunne sagtens finde på det, for det var sjovt, siger han.

Og hvorfor så overhovedet rulle fra Hvidovre til Vejle på tre dage?

- Det er bare fedt at sige, at man har gjort det, siger Jakob Madsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Give For abonnenter

Tre afgørende faktorer spænder ben for genetablering af lokal radiokanal - men næstformand ser det gerne ske

Annonce