Annonce
Sport

Murray kom i overskud på VB's midtbane

Sean Murray, til venstre, stopper i VB. Den irske midtbanespiller nåede 14 kamp i VB-trøjen. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)

Rasmus Lauritsen er fortsat VB-spiller, og det er han, til klubben melder andet ud, siger Jacob Krüger, teknisk chef i Vejle Boldklub.

Vejle: Sean Murray er fortid i Vejle Boldklub.

Den irske midtbanespillers kontrakt med klubben er ophævet, og han stopper i VB med omgående virkning.

Udsigten til spilletid i det kommende forår så noget tåget ud for den 25-årige Sean Murray, og da der samtidig var interesse fra andet steds, lå det lige for at ophæve aftalen.

- Sean Murray ville gerne spille mere, og det så svært ud hos os, så det var et ønske fra begge parter, der skulle ske noget, siger Jacob Krüger, teknisk chef i Vejle Boldklub.

Efteråret 2018 bød på sparsomt med spilletid for Sean Murray, og da VB i vinterpausen hentede en ny central midtbanespiller i form af Mathias Hebo Rasmussen, gled Sean Murray endnu længere væk fra spilletid.

Ind og ud hos VB

I løbet af vinteren har der været følgende til- og afgange i Vejle Boldklub:Tilgang: Kjartan Finnbogason (Ferencvaros, Ungarn), Mathias Hebo Rasmussen (Lyngby), Malte Amundsen (Rosenborg, Norge), Branko Ilic (NK Olimpija, Slovenien) og Sergii Hryn (Shakthar Donetsk, Ukraine).

Afgang: Lucas From (Middelfart, lejeaftale), Felix Örn Fridriksson (IBV, Island, lejeaftale stoppet), Sean Murray (?), Nathan Odouwa (Hapoel Hadera, Israel), Dino Hodzic (?) og Agon Mucolli (?).

Murray bed sig aldrig fast

Midt i januar forlod Sean Murray VB's træningslejr i Tyrkiet og rejste til prøvetræning i den irske klub Dundalk.

I første omgang vendte Sean Murray tilbage til Vejle og trænede med, men han indgik ikke i truppen, da VB i lørdags AaB i generalprøven til forårspremieren i Superligaen

Det er fortsat Dudalk, som i sidste sæson vandt det irske mesterskab, der er Sean Murrays mest sandsynlige nye arbejdsgiver.

Sean Murray kom i sommerpausen til Vejle og dansk fodbold. Han kom med et udmærket cv og havde blandt andet i en enkelt sæson stort set spillet fast for Watford, da klubben lå i den næstbedste engelske række. Men siden fik han problemer med et dårligt knæ og rundede et par klubber i de sekundære engelske rækker, inden han kom til Danmark.

Det lykkedes ham aldrig at bide sig fast på VB-mandskabet, og i løbet af det halve år i klubben nåede Sean Murray 14 kampe på VB's bedste hold - langt hovedparten som indhopper.

Fortsat svensk interesse

Dermed er VB-truppen reduceret med en spiller, og yderligere én kan fortsat være på vej væk.

Ifølge Vejle Amts Folkeblads oplysninger er der fortsat svensk interesse for Rasmus Lauritsen fra klubben IFK Norrköbing.

- Rasmus Lauritsen er spiller i Vejle Boldklub, indtil vi melder noget andet ud, siger Jacob Krüger.

Rasmus Lauritsen træner fortsat med i VB, men som det var tilfældet for Sean Murray, spillede Rasmus Lauritsen heller ikke med i testkampen mod AaB.

Annonce
Forsiden netop nu
Kultur For abonnenter

Siriuspatruljen samles ved Vejle Fjord: Her kan fortælles historier om kulde, afsavn og 100 dage uden bad

112

Campinghytten var fuld af tyvekoster: Retten udviste de to gerningsmænd

Annonce