Annonce
Billund

Museer, biblioteker og arkiver indsamler lokalbefolkningens fortællinger om corona-krisen

Karin Berg er med til at indsamle lokale beretninger fra en corona-tid. Arkivfoto: Chresten Bergh

Billund: Et bredt samarbejde mellem museer, biblioteker og lokalarkiver vil nu forsøge at indsamle beretninger fra lokalbefolkningen om corona-krisen. Hvordan skal den lokale fortælling om corona-krisen lyde om 100 år, lyder spørgsmålet.

- Alle historier, store som små, er interessante, når vi skal forsøge at dække kommunens fælles erindring. Hvilke bekymringer har unge i forbindelse med virusudbruddet? Hvordan forsøger I at skabe en forholdsvis normal hverdag for jeres børn, og hvordan forklarer I dem om alt det, der foregår ude i den store verden? Hvordan påvirker ensomheden én i denne tid?, skriver museuminspektør i Billund Kommunes Museer, Jonas Ruskjær i en pressemeddelelse.

Ønsker man at tage del i vores indsamling, skal man henvende sig til enten bibliotekar Kim Nissen – kni@billund.dk, museumsinspektør Jonas H. Ruskjær – jrus@billund.dk eller til Karin Berg fra det lokalhistoriske arkiv – karin@grindstedarkivet.dk. Man er velkommen til at sende materiale direkte til en af de tre ovenstående mails. Man er også velkommen til at møde op i Magion Biblioteket, når det igen åbner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce