x
Annonce
Børkop

Museum og arkiv gør opmærksom på sig selv

Smidstrup Museum byder på nye udstillinger i år. Her fra en tidligere udstilling om de lokale spejdere. Foto: Mette Mørk

Smidstrup: Smidstrup & og Omegns Lokalhistoriske Forening samt Museum & Lokalhistorisk arkiv indkalder til årets generalforsamling, og samtidig med har man sendt et brev ud til alle husstande. Både til medlemmer og ikke medlemmer.

- Der er nok nogle, der tænker: Hvorfor får vi et brev, når vi ikke er medlemmer? Formålet med skrivelsen er, at vi gerne vil gøre alle opmærksomme på vores eksistens. Vores aktiviteter finansieres, for en stor dels vedkommende af medlemskontingenter, og jo flere vi er jo bedre. Omkring 130 husstande er medlemmer i dag, men vi kunne bruge mange flere, lyder det fra Inger Skov, der er formand for museet og arkivet.

Alle er velkomne til generalforsamlingen, der finder sted i Smidstrup Forsamlingshus 26. februar. Det er dog kun medlemmer, der har stemmeret.

Ud over generalforsamlingen er museet også ved at gøre klar til nye udstillinger.

- Landet over fejres 100 året for Genforeningen og 75 året for Anden Verdenskrigs afslutning. Vi markerer de to begivenheder med nye udstillinger. Smidstrup Brugsforening kan ligeledes fejre 120 årsjubilæum. Det markerer vi også med en lille udstilling, forklarer Inger Skov.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle For abonnenter

Derfor startede Pers børnehjemsliv en juleaften: Hans forældre lå i druk, og plejefamilien var intet værd

Annonce