Annonce
Billund

Musik i Gryden vender tilbage i 2022 - med ny mand i spidsen

Hverken i 2020 eller 2021 har det været muligt at komme til Musik i Gryden i Grindsted. Men 6. august 2022 vender det musikalske arrangement forhåbentlig tilbage. Arkivfoto: René Lind Gammelmark.
Kurt Holm har siden Musik i Grydens begyndelse i 2004 stået i spidsen for arrangementet i Grindsted. Nu overtager Henrik Steen-Andersen den tidskrævende post som frontmand i koncertudvalget.

Grindsted: Efter to år med aflysninger af Grindsteds store musikalske arrangement, bliver 2022 forhåbentlig året, hvor det igen bliver muligt at arrangere Musik i Gryden.

Det store arrangement, som siden 2004 har fundet sted på den første lørdag i august, er i både 2020 og 2021 blevet aflyst som følge af coronakrisen. Mange, der havde købt deres billet til 2020-udgaven af koncerten, valgte at overføre deres billet til 2021, men da denne koncert som bekendt også blev aflyst, er der mulighed for at overføre billetterne i endnu et år. Det er, hvad arrangørerne håber kommer til at ske.

- Vi havde et forrygende musikprogram klar i 2020, og vi tør godt love, at vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at Musik i Gryden er tilbage i topform næste sommer, siger Søren Klausen, der er medlem af koncertudvalget, ifølge en pressemeddelelse.

Annonce

Rasmus Seebach, Infernal, DAD og Rasmus Bjerg var blandt de kunstnere, som ved Musik i Gryden i 2020 skulle have givet koncert i Grindsted. Programmet for 2022-udgaven af arrangementet vil falde på plads inden jul, så der forhåbentlig kan ligge en masse billetter under juletræerne i Grindsted og omegn.

Ny mand i spidsen

Musik i Gryden er en endagsfestival, som er arrangeret fodbold-, gymnastik- og håndboldafdelingerne under Grindsted GIF. Der er plads til 4500 gæster til arrangementer, der har i omegnen af 500 frivillige personer i aktion.

Vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at Musik i Gryden er tilbage i topform næste sommer

Søren Klausen, medlem af koncertudvalget

Det har lige siden begyndelsen i 2004 været Kurt Holm, der stod i spidsen for Musik i Gryden, men han har nu overladt tøjlerne til Henrik Steen-Andersen, som mange formentlig kender fra hans virke som centerleder i Magion.

- Kurt Holm har været tovholder for koncertudvalget siden Musik i Grydens start i 2004 og ydet en fantastisk stor indsats, som vi alle værdsætter. Der er god grund til at takke Kurt Holm og de øvrige i koncertudvalget, der i mange år har arrangeret Musik i Gryden, lyder det fra Henrik Steen-Andersen.

Billetterne til næste års udgave af Musik i Gryden kan bestilles på www.musikigryden.dk.

Annonce
Vejle Boldklub For abonnenter

Karakterbogen: Stor VB-fremgang, men den rakte ikke i Brøndby - kun én faldt igennem, og det skyldtes et rødt kort

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Søndagens coronatal: 591 nye tilfælde af coronavirus det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
VEJLE

Jonas gik op og ned ad Kiddesvej fra klokken 9 til 21: Så mange ture og kilometer nåede han

Billund For abonnenter

Patrick er én af dem, der ikke passer ind i en kasse: Han flyder mellem det feminine og maskuline - og stiller nu op til kommunalvalget for Venstre

Erhverv

Tak for indsatsen: Jysk-ansatte bliver belønnet med million-bonus

Debat For abonnenter

I Flindts Fodspor: Jeg ved, hvem der bestemt ikke får min stemme ved valget

Vejle

De får revet tøjet i stykker, holdt hovedet under vand og bliver puttet i en ligpose: - Mange har opdaget, at det er skræmmende i halloweenhovedstaden Vejle

Erhverv For abonnenter

Grillkyllinger og citronmåner er altid et hit: Se hele listen med Vejle-virksomheder, der er blandt de 1000 største i Danmark

Alarm 112

Brugte stige til indbrud: Tyvene kom ind gennem vinduer

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Vejle

Se video: Ung landmand giver unge sygeplejersker anatomi-undervisning: 'Man lærer meget ved at holde et hjerte i hånden'

Rejser For abonnenter

Rejsekunde ville ikke betale et restbeløb for 'corona-dødsdømt' krydstogt: Det endte med at blive en dyr beslutning

VEJLE

De graver på Posthusgrunden - og ups: Så var 12.000 husstande i Vejle uden vand, og Trefors hjemmeside gik ned

Hedensted For abonnenter

Brokhovedet, der har en holdning til det hele: Uretfærdigheden over for den lille mand skubbede Jan ind i politik

Vejle For abonnenter

Her er ugens bolighandler i Vejle Kommune: Hus på Strandvejen solgt for 4,2 mio.

Annonce