Annonce
Kultur

Musik og moustacher styrker mænds sundhed

Alexander Hansen står bag et musikarrangement i Bygningen fredag aften, hvor tre bands giver koncerter for at sætte fokus på mænds sundhed. Foto: Lars Saugbjerg
November rimer på movember. Alexander Hansen fra Vejle er manden bag et arrangement i Bygningen, hvor tre bands giver koncerter for at sætte fokus på mænds sundhed.
Annonce

Vejle: 23-årige Alexander Hansen tager hånden op til hagen og klør sig lidt. Han er langskægget, men hårene på overlæben får lov til at gro endnu længere. I al fald i november. Han er initiativtager til et velgørenhedsarrangement i Bygningen; tre koncerter til fordel for Movember Foundation.

Movember er en sammentrækning af ordene moustache og november. Organisationen sætter blandt andet fokus på, at mænd dør alt for unge. Med fokus på prostatakræft, testikelkræft, psykiske sygdomme og selvmordsforebyggelse har Movember Foundation siden 2003 finansieret en lang række helbredsprojekter for mænd over hele verden.

Som tegn på din opbakning kan du gro en moustache i november - og deltage i for eksempel Alexander Hansens velgørenhedskoncert i Bygningen nu på fredag, den 15. november.

- Allerede sidste år havde jeg gang i et lignende arrangement, men var lidt sent ude. I år har jeg allieret mig med Jonas Rørdam Larsen, som er vant til at løfte store arrangementer, fortæller Alexander Hansen.

Jonas Rørdam Larsen står blandt andet bag Øluniverset i Bygningen.

Det er fem år siden, jeg for første gang lod overskægget gro. Det var jo det mindste, jeg kunne gøre.

Alexander Hansen, musiker

Annonce

Rock, pop og country

Alexander Hansen er musiker i det seks mand store orkester Fool's Corner, som er på plakaten 15. november. Bandet, som Jonas Rørdam Larsen er manager for, har spillet sammen i fire måneder. Genren er indie rock.

I alt har tre bands valgt at donere deres musik denne aften.

- Publikum kan også glæde sig til The Midnight Special, der spiller country rock, og rock/pop duoen L8, fortæller Alexander Hansen.

Entréen til arrangementet i Bygningen er 60 kroner.

- Overskuddet fra entréen og baren går ubeskåret til Movember Foundation. Lokalerne får vi stillet gratis til rådighed, og i baren står der frivillige folk, fortæller Alexander Hansen.

Dørene åbnes klokken 19, fredag 15. november. Lad bare skægget stå...

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce