Annonce
Jelling

Musikbutik trækker stikket: Vi har ikke tiden mere

Bo Byskov-Eriksen (t.v.) og Jakob Nielsen lukker RagnaRock Vinylshop i Jelling ved udgangen af februar. Arkivfoto: Mette Mørk

Godt og vel et år efter, de åbnede på butikken i Jelling, har indehaverne af RagnaRock Vinylshop besluttet sig for at lukke den igen. Salget kommer til at fortsætte på nettet.

Annonce

Jelling: Om en lille måned er det slut. Vinylbutikken RagnaRock lukker den fysiske butik på Jernbanevej i Jelling. Det oplyser Bo Byskov-Eriksen, der sammen med Jakob Nielsen åbnede butikken for bare et år siden.

"Vi må desværre erkende, at hverken Jakob eller jeg har tiden mere til at køre en fysisk butik med plader, så februar bliver sidste måned for RagnaRock Vinylshop i de nuværende rammer," skriver han i et opslag på Facebook.

Beslutningen om at lukke er forholdsvis ny, og den kommer da også kun en måned efter endnu en succesfuld plademesse i Byens Hus.

- Det er kommet i løbet af januar, fordi vi begge er blevet for presset med vores arbejdsskemaer. Vi vil jo gerne have en butik, vi kan holde åben, og det har vi ikke nok tid til mere, fortæller Bo Byskov-Eriksen, da avisen ringer for en uddybende kommentar.

Plademessen for en måned siden var velbesøgt. Over 900 mennesker kiggede forbi, og Bo Byskov-Eriksen forsikrer, at de fortsætter med at arrangere det. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Annonce

Satser ikke

Et alternativ til at lukke butikken kunne være at satse fuldt ud på vinylshoppen, men det tror Bo Byskov-Eriksen ikke på.

- Det har været med i overvejelserne, og jeg har faktisk ledt efter lokaler i både Aarhus, Vejle og her i Jelling, så det er ikke lokaler, der mangler. Det er tiden, og så er det usikkerheden om, hvorvidt det vil kunne holdes kørende på fuld tid. Der skal skydes mange plader over disken, hvis det skal dække en husleje og dagligdagsbudgettet. Men det her har heller aldrig været business - det har været hygge, og det er en klub for folk, der brænder for vinylplader, siger han.

Annonce

Fortsætter online

Butikken lukker dog ikke helt. Det er kun fysisk. Bo Byskov-Eriksen vil nemlig fortsætte med at sælge på nettet.

- Jakob er mere eller mindre ude af det. Han kommer stadig til at have sine egne ting med køb, salg og så videre, mens det primært bliver mit glade ansigt, der driver RagnaRock videre, siger han.

Han er endnu ikke fast besluttet på, om det bliver med en ny hjemmeside med dertilhørende webshop, eller om han vælger at bruge Facebook's markedsplads-muligheder til at sælge plader, men der venter et større katalogiserings-arbejde, som han kalder det.

- Jeg håber på, det kan være klar fra 1. marts, men der kan jo altid ske noget teknisk, der gør, at det må udsættes, siger han.

Annonce

Plademessen kører videre

Og så til sidst det store spørgsmål. Hvad kommer der til at ske med plademessen, der hvert år trækker tæt på 1000 mennesker til Jelling.

- Plademessen satser vi stadig 100 procent på. Det er kun i den daglige trummerum, at tiden er for knap til at køre en vinylbutik, fastslår Bo Byskov-Eriksen.

RagnaRock Vinylshop holder i februar åbent mandage, tirsdage og fredage klokken 15-18 og på søndage fra klokken 13 til 16, og selv om pladerne fortsat kan sælges på internettet efterfølgende, så kører butikken med tilbud for at komme af med så mange plader som muligt.

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Udskudt halprojekt passer idémand

Annonce