Annonce
Kultur

Musikfest præsenterer seks kendte navne og kommer samtidig med klar opfordring: 'Køb din billet - ellers er det ikke sikkert, vi er her næste år'

Give Open Air blev sidste gang gennemført i 2019. Siden da har coronapandemien spændt ben for arrangementet. Arkivfoto: Jim Hoff
Det er seks vidt forskellige solister og bands, der går på scenen, når Give Open Air løber af stablen 11. juni.

Give: Der er musik for næsten enhver smag, når der for første gang siden 2019 inviteres til Give Open Air 11. juni.

Efter to aflyste udgaver i 2020 og 2021 vender ”Danmarks hyggeligste havefest” tilbage med et program, der består af seks solister eller grupper, som skal skabe en fest ved Huset og i Gullestrups Have.

- Vi vil gerne lave en fest for hele det voksne publikum fra 18 år og helt op til de ældste. Der mener vi, at vi har ramt så bredt som muligt med den plakat, vi har i år, siger formanden for Give Open Air, Lise Andreasen.

Annonce

I 2022-udgaven bliver det Lis Sørensen, der lægger ud klokken 13. Derefter følger først Kim Larsen-kopibandet Midt Om Natten og siden poptrioen Liga. Klokken 19 går rap-gruppen Ude Af Kontrol på scenen, inden Rasmus Bjerg med sit John Mogensen-show og Kato runder festen af.

Gengangere har leveret før

Lise Andreasen sætter her nogle ord på nogle af de kunstnere, publikum kan se frem til at opleve.

- Midt om Natten er blevet lidt et husorkester for os. Dem er vi rigtig glade for, da de skaber den helt store fest og fællessang,

- I år får vi så også besøg af Ude Af Kontrol, som er det her lidt vilde band til de unge mennesker. Det er er lidt mere crazy, end det vi normalt har, men vi vil også gerne ramme de unge mennesker. Rasmus Bjerg er på med John Mogensen-showet, som ikke bare er ren musik, for der er også sjov og ballade i luften. Til sidst slutter vi af med Kato, som vi har haft for nogle år siden, og som vi fik rigtig gode tilbagemeldinger på, siger Lise Andreasen.

Formanden fortæller også, at det altid er noget af et puslespil at finde ud af, hvem der skal komme og optræde, men her hjælper det, at Give Open Air ifølge hende har et godt ry.

- De forskellige bookere, vi booker igennem, har været meget fleksible, Vi har et godt samarbejde med dem. De ved, vi overholder tider og betaler til tiden, og derfor vil de også gerne arbejde sammen med os. Branchen har jo haft det svært, og der har også været nogle prisstigninger, så det er også med i overvejelserne, for vi har et budget.

- I sidste ende er det jo byen, der bidrager, og så håber vi, det giver et overskud, siger Lise Andreasen.

Annonce

Det hårde arbejde skal give overskud

De frivillige kræfter, der stabler arrangementet på benene, håber derfor, at arrangementet kommer ud med sorte tal på bundlinjen, så der kan uddeles støtte til det lokale foreningsliv. Netop derfor opfordrer Lise Andreasen og de øvrige arrangører til, at man støtter arrangementet ved at købe en billet - og gerne så tidligt som muligt.

Et dårligt år rent økonomisk kan potentielt få konsekvenser for Give Open Airs fremtid.

- Får vi ikke overskud i år, får vi svært ved at hive alle de frivillige kræfter op til næste år. Hvis ikke det hårde arbejde, som folk gør ved siden af deres normale arbejde og familieliv, giver et overskud, som giver mening, er det ikke sikkert, at vi holder Give Open Air igen.

Vi vil gerne lave en fest for hele det voksne publikum fra 18 år og helt op til de ældste.

Lise Andreasen, formand Give Open Air

- Derfor har vi brug for opbakning til, at byens borgere køber en billet. Overskuddet går jo til håndbold og fodbold og især de unge mennesker, så de kan komme på tur. På den måde støtter man ligesom sig selv og byens børn og unge, siger Lise Andreasen.

Man kan købe billetter til Give Open Air i Super Brugsen i Give eller via Give Open Airs hjemmeside. Billetter, der er købt i 2020, 2021 og 2022 er alle gyldige til årets Give Open Air.

Der vil også blive mulighed for at købe billetter fredag aften, hvor der køres cykelløb for både børn og voksne fra Torvet i Give, oplyser Lise Andreasen.

Annonce
Erhverv For abonnenter

Annette sælger butikken i Foldegade: 'Jeg savner simpelthen at komme til at bruge mine hænder igen. Nu skal det være'

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Ikke kun til gravøl: Bryggeri er brændt inde med masser af øl - nu kan du hente dem til en tredjedel af prisen hos Vejle Boldklub

Erhverv For abonnenter

Byggeaffaldet tårner sig stadig op i Højen, selv om virksomheden betaler tusindvis af kroner i bøde hver måned:  'Vi er i fuld gang med at løse problemet'

Alarm 112

Det startede med en sms bag rattet: Nu bliver 48-årig fremstillet i grundlovsforhør for dødstrusler mod betjente

Sport

Efter 20 års ventetid kommer dansk mesterskab atter til Vejle

Analyse: Bankerne betaler ikke negative renter længere. Gør du?

VEJLE

Første varsel om muligt trafikmareridt: Om tre uger spærres vital bro en hel weekend - senere skal den rives ned og genopbygges

Vejle For abonnenter

Her er ugens bolighandler i Vejle Kommune: Sælger fik det dobbelte for huset

Ekstremerne vinder i jagten på talent: Hvis du vil være noget for alle, er du ikke noget for nogen, mener Odense-direktør

Vejle

Morten D. D. boykotter DR: - I behøver ikke ringe en anden gang

For abonnenter

Meningsmager Gitte Seeberg: Vi vil ikke være til grin for vores egne penge, kære politikere - hvorfor koster benzin dobbelt så meget herhjemme som i USA?

Kultur

Se de vilde billeder: Her er verdens største gule striktrøje, der skal hænge foran Havnemøllerne under Tour de France

Alarm 112 For abonnenter

De brølende 70'ere: 'Hit med pengene': Sparekasserøver var rystende nervøs

Kultur

Hvilken er din favorit? Efter 1600 festivalkoncerter: Her er den bedste og den værste set og hørt af anmelderen

Annonce