Annonce
Kultur

Musikfestival for seniorer genopstår med nyt koncept

Seniorer kan endnu engang samles til musikfestival i Bredsten. Festivalen sidste år var ellers dømt til at blive den sidste i rækken, men nye kræfter meldte sig, og dermed bliver der en ny dag fuld af musik i Bredsten 19. juni. Arkivfoto: Mads Hansen
Nye kræfter har været med til at arrangere en ny musikfestival for seniorer i Bredsten. Både navn og festivallokation er ændret, men forhåbentlig bliver opbakningen og stemningen mindst ligeså god, som den plejer.
Annonce

Bredsten: Musikglade seniorer kan godt så småt begynde at glæde sig. Fredag 19. juni finder dette års seniorfestival i Bredsten nemlig sted.

De foregående syv år er der blevet holdt Bredsten Pensionistfestival i et stort telt ved Plejecenter Stensvang. Men forud for festivalen sidste år varslede kræfterne bag, at det blev den sidste af sin slags.

Arrangørerne havde de senere år oplevet, at det var blevet sværere at få tildelt økonomisk støtte via Vejle Kommunes §18-midler, hvilket bekymrede dem.

Konceptet bliver lidt anderledes i år. Blandt andet holder vi festivalen i Hallen i stedet for et telt ved Stensvang. Vejrguderne er ikke, hvad de har været, så på den måde er vi sikret tørvejr på dagen.

Margit Kristensen

Annonce

Rykker ind i hallen

Den udmelding affødte opbakning og støtte fra nye kanter, og det betyder, at der alligevel bliver musikfestival for seniorer i år.

- Konceptet bliver lidt anderledes i år. Blandt andet holder vi festivalen i Hallen i stedet for et telt ved Stensvang. Vejrguderne er ikke, hvad de har været, så på den måde er vi sikret tørvejr på dagen, fortæller Margit Kristensen, der har været med til at arrangere festivalen de tidligere år og er med i arbejdsgruppen bag dette års festival.

Samtidig skifter festivalen navn fra Bredsten Penionistfestival til Seniorfestivalen i Bredsten.

- Vi tænker, det navn måske favner lidt bredere - måske det kan lukke lidt flere og lidt yngre publikummer med også, forklarer hun.

Annonce

Heick og Rossen

Normalt plejer der at være ét hovednavn til festivalen. I år bliver der to. Sanger og skuespiller Stig Rossen åbner nemlig dette års musikarrangement, mens dansk top-duoen Keld og Hilda Heick runder dagen af.

Derudover vil der være et "Syng med"-indslag med højskoleforstander Jakob Bonderup og Jens Kiiltoft, og så vil Bent og Katrine Juncker, der er far og datter, også underholde.

- Vi synes, det er et rigtig fint program i år. Derudover har vi arrangeret, at der bliver noget hyggemusik i pauserne, forklarer Margit Kristensen.

Arrangørerne håber dog at kunne videreføre den gode stemning, der plejer at være til pensionistfestivalerne til det nye koncept.

- Vi har taget meget af det, der har fungeret rigtig godt tidligere, og kombineret det med lidt nye tiltag. Vores håb er, at det gerne skal blive endnu bedre, siger Margit Kristensen.

Annonce

Køb billetter

Planen er lige nu, at festivalen holdes i den mindste af de to idrætshaller.

- Vi regner med, at der kommer i hvert fald 200. Hvis der kommer flere, end der kan være i den lille hal, har vi mulighed for at rykke arrangementet over i den store hal i stedet, fortæller hun.

Billetter til festivalen koster 300 kroner inklusiv festivalmad, som består af frikadeller med kartoffelsalet og salat. Billetter købes ved at overføre penge til kontonummer 9551-6580754587. Husk skriv navn og adresse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Million-rokade ryster Vejles skoler:  Nogle skoler scorer kassen - specialeleverne er de store tabere

Annonce