Annonce
Give

Musikskolen tilbyder sangundervisning i Give

Sanglærer Mette Lund tilbyder nu sangundervisning i Give under Vejle Musikskole. Det foregår hver tirsdag i musiklokalet på Ikærskolen. Arkivfoto
Musikskolen i Vejle har lanceret et tilbud til både børn, unge og voksne, hvor man kan modtage undervisning i sang af sanglærer Mette Lund. Hende kan du møde de næste tre tirsdage under konceptet 'åbent sanglokale'.
Annonce

GIVE: Vi ser dem næsten hver uge på TV: Unge danskere, som jager drømmen om at blive den næste Beyoncé eller Justin Bieber. Børn og unge i Danmark står frem og synger som aldrig før, og det sker da også, at der en i blandt flokken, der kan ramme en ren tone eller to.

Men hvorfor egentlig ikke starte med rent faktisk at lære at synge? Der er så mange basale teknikker, som man kan lære, og som kan gøre selv den mest skrukke sangfugl til en habil sanger, hvis man har tålmodigheden, disciplinen og gejsten.

Og det er her, at Vejle Musikskole kommer på banen - helt konkret i skikkelse af sanglærer Mette Lund, der tilbyder sine kompetencer som sanglærer for de unge håbefulde måske kommende sangstjerner i Give og omegn.

- Jeg er i Give på Ikærskolen én dag om ugen, hvor jeg tilbyder sangundervisning i skolens musiklokale. Det er ikke kor, men direkte 1:1 solosang. Jeg er selv uddannet på konservatoriet indenfor den rytmiske afdeling, hvorfor vi vil arbejde med genrer som pop/rock, soul, lidt jazz, soul og musicalgenren, fortæller Mette Lund.

Annonce

Åbent musiklokale de næste tre tirsdage

Tilbudet gælder for elever, der er 11 år og op til 25 år. Hver undervisningsenhed varer cirka 25 minutter, og det foregår hver tirsdag fra klokken 15.00.

- Musikskolen har allerede godt gang i guitar- og klaverundervisningen her i Give, og der er også et stort samspilshold. Og netop samspilsholdene er kendetegnet ved, at de meget tit mangler sangere, og det er jo her min undervisning kan komme ind i billedet. Det ville da glæde mig rigtig meget at være med til at 'levere' sangere til samspilsholdene, men også bare at være med til at lære børn og unge her i byen at synge, konstaterer Mette Lund.

I anledning af det nye tiltag arrangeres der de næste tre tirsdage 'åbent sanglokale' på Ikærskolen, hvor man på et givent tidspunkt (se annonce andetsteds i avisen) helt gratis kan komme forbi og få en snak med Mette om, hvordan det er at gå til sang og eventuelt også prøve at synge lidt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

VB siger farvel til forsvarsspiller

Vejle

Smittetrykket ligger stabilt i Vejle: Det ser værre ud på den anden side af kommunegrænsen

Annonce