Annonce
Debat

Muslimsk indvandring koster dyrt og er en trussel mod vores tillid, tryghed og solidaritet

serbrev: Resolution vedtaget af Grundlovsforeningen Dansk Kulturs generalforsamling 2018:

I 1983 vedtog Folketinget en udlændingelov, der gav indvandrere og fremmedarbejdere ret til at få deres familier til Danmark. Det åbnede for en strøm af muslimer fra Mellemøsten og Nordafrika, som har stået på lige siden. Uden at være spurgt er danskerne dermed blevet påført hundredtusinder af indvandrere, hvis samfundsopfattelse baserer sig på islam, klantænkning og sharialov.

De samler sig i ghettoer og parallelsamfund, hvor dansk lov og ret er sat ud af kraft, og de belaster alle samfundets institutioner - ikke mindst rets- og fængselsvæsenet eftersom mange af dem har en kriminalitetsrate, der er langt højere end danskernes. Deres beskæftigelsesrate er til gengæld lav, hvad der årligt medfører en mange milliarder stor udgift for samfundet.

Finansministeriet beregnede de offentlige udgifter vedrørende ikkevestlige indvandrere til at udgøre 36 milliarder kroner i 2015, men det var efter fradrag af den skat på 45 milliarder kroner, som især østasiatiske og indiske indvandrere betalte. Desuden omfattede beløbet kun de personrelaterede udgifter. Omkostningerne ved for eksempel grænsekontrol, halalcertificering, terrorsikring, socialt bedrageri og ghettosanering med mere var ikke medregnet. Det var udgifterne til den omfattende "integrationsindustri" og NGO'erne heller ikke. Og de individuelle omkostninger, som påførtes danske ofre for muslimsk vold, var naturligvis slet ikke. Den reelle udgift nærmer sig dermed 100 milliarder kroner om året. Det svarer til 50.000 kroner for hver dansk familie.

Indvandringen udgør imidlertid ikke blot en tung, økonomisk byrde, men også en trussel mod grundlæggende, danske værdier som tillid, tryghed og solidaritet.

Den muslimske indvandring er den største enkeltfare for Danmark og dansk kultur. Grundlovsforeningen Dansk Kultur protesterer derfor mod, at regeringen negligerer denne undergravelse af det danske samfund, og anbefaler at føre en politik, der svarer til Visegrad-landenes og Østrigs.

Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Se billederne: Spotlight samlede børn fra Vejles skoler til fest, musik og fremtids-kig

Kultur For abonnenter

Siriuspatruljen samles ved Vejle Fjord: Her kan fortælles historier om kulde, afsavn og 100 dage uden bad

112

Campinghytten var fuld af tyvekoster: Retten udviste de to gerningsmænd

Annonce