Annoncørbetalt indhold

Når der skal tømmes ud og ryddes op

Annonce

Denne artikel er sponsoreret

Sommermånederne er det perfekte tidspunkt at få ordnet nogle af alle de gør-det-selv projekter, som efterhånden har hobet sig over hen over vinteren. Når dagene føles længere, så smitter det også af på overskuddet, og så har man pludselig fornyet energi til at ordne nogle af alle punkterne på to-do-listen. Det kunne eksempelvis være at få ryddet op i garagen...

Organiseret rod er bedre end almindeligt rod

De fleste husejere har en to-do-liste med punkter, som de gerne så krydset af indenfor den nærmeste fremtid. Oftest indebærer mindst et af disse punkter af få tømt ud og ryddet op i nogle af alle de ting, som har hobet sig op igennem årene. Uanset hvor mange gange man gør det, så er det som om, at dette punkt bliver ved med at snige sig ind på to-do-listen år efter år.

Som husejer kan man undre sig over, hvor hurtigt ens hjem kan blive rodet. Selvom man bruger uendelig lang tid på at rydde op, så tager det kun en brøkdel af et sekund, før der er rodet igen. Heldigvis er der forskel på rod, der findes almindeligt rod, der bare ligger og roder, og så findes der organiseret rod, dvs. Rod som har bestemte pladser.

De fleste vil sikkert foretrække organiseret rod frem for almindelig rod. Organiseret rod behøver nemlig ikke at være rodet. Når det roder, så indebærer det oftest, at tingene ligger og flyder på steder, hvor de ikke hører til. Med organiseret rod derimod, så ligger tingene og flyder på steder, hvor det faktisk hører til. Det lyder måske lidt som en røverhistorie, at der er forskel på rod, men den er altså god nok. Organiseret rod er lidt mere en fryd for øjet end almindeligt rod, det gælder også selvom det er garagen, der roder.

Hvis det står på din to-do liste at få organiseret dit rod, så kan det nemt og hurtigt klares med nogle vægskinner, et par hyldeknægte og nogle hylder. Hvis du eksempelvis skal have organiseret dit rod i garagen, så er det altså lidt nemmere at overskue, hvor de enkelte dele hører til, når rodet bliver sorteret på hylder og i kasser.

Hos Harald Nyborg finder du alt hvad du skal bruge til sommerens gør-det-selv projekter. Når du er færdig med gør-det-selv projekterne, så har Harald Nyborg også alt hvad du skal bruge for at få det meste ud af sommeren.

Denne artikel er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.