Annonce
Navne

Når røgkanonen fyres af ved et uheld, kan Lotte nulstille systemerne

Lotte Nielsen er ny i virksomheden DK El i Vejle. Privatfoto

Ansættelse: DK EL på Nørremarken i Vejle har ansat 46-årige Lotte Nielsen i en nyoprettet stilling som koordinator og teknisk designer i afdelingen Brand og Sikring. Hun har erfaring fra mange års ansættelse som projektassistent og teknisk designer i store danske industrivirksomheder.

Lotte Nielsen får i sin nye rolle som koordinator et tæt samarbejde med såvel kollegerne som kunder og samarbejdspartnere.

- Det er blandt andet mit ansvar at planlægge vores montørers arbejdsdag, oprette nye sager i systemet, afslutte sagerne og fakturere kunderne. Herudover får jeg en tæt kontakt til vores mange kunder. I dag har jeg for eksempel være i dialog med en dagligvarebutik, der ved en fejl kom til at aktivere røgkanonen. Sammen med vores dygtige montører har vi ydet support og sørget for at nulstille alarmen, så butikken igen kan åbne dørene for kunderne, forklarer Lotte Nielsen i en pressemeddelelse om nyansættelsen.

Annonce

I de næste tre måneder får hun især travlt med at koordinere service af brand og sikringsinstallationer hos den selvsamme landsdækkende dagligvarekæde.

- Vi skal i gang med at lave det årlige lovpligtige eftersyn, der gennemføres for at sikre, at anlæggene fungerer og lever op til lovkravene. Det er en spændende og stor opgave, som jeg glæder mig til at løfte, fortæller DK EL’s nye koordinator, der udover at koordinere også giver en hjælpende hånd med som teknisk designer.

- En anden af mine arbejdsopgaver er designe, hvor elinstallationerne skal monteres, og hvor brandsikring og alarmer skal sættes op, så det både er lovligt, smart og funktionelt, fortæller hun i samme meddelelse.

Annonce
VEJLE For abonnenter

Sådan oplevede nybegynderen Lance Luscombe valget: 'Jeg mødtes med Dan Arnløv og oplevede en politiker, som var helt rundt på gulvet og pludselig undsagde de fælles politiske projekter'

Danmark

Mandagens coronatal: 7146 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Smittetallene er på himmelflugt efter stor julefrokostweekend: Flere end 400 nysmittede den seneste uge

KONKURRENCE For abonnenter

Spær øjnene op og find fem fejl: Hvis du har heldet med dig, kan du vinde gavekort til byens butikker

VEJLE

Rosborg-fest endte i maste elever og afblæst Lord Siva-koncert: 'Jeg tror, det er elevernes reaktion, at vi har været lidt for overforsigtige, bare fordi der er væltet et par piger'

Navne

Jens Jørgen måtte køre B&B videre, da konen Inger gik bort: Nu har han sørget for folks bondegårdsferier i et kvart århundrede

Dall: Støttepartierne lagde regeringen i benlås og fik deres finanslov

Vejle For abonnenter

336 kvadratmeter lejlighed solgt for solgt for 8.300.000 kroner: Her er ugens bolighandler i Vejle Kommune

Navne

Horsens-virksomhed med base i NRGi House får ny topchef

Vejle

Gymnasiefest gik galt, da adskillige elever faldt og blev mast under koncert med prisvindende sanger: 'Det var ikke et sikkert sted at være'

Flertal finder penge til bedre forhold for fødende efter tre år

Erhverv

Tilbage til den kreative legeplads: Peter og Ole vil lave Danmarks bedste mikropølsemageri

Erhverv For abonnenter

19 måneder var nok: Nystartet vognmand sælger sin virksomhed efter et år med voldsom vækst

Alarm 112

Transformator brød i brand: Ingen forstyrrelse i elforsyningen

Annonce