Annoncørbetalt indhold

Når safari møder luksus

Kenya er et af verdens bedste safarilande! Den danske Karen Blixen faldt for dette smukke land, og måske man selv gør det samme efter en safarirejse hertil. Udover at være et mægtigt safariland, er der blændende natur og landskaber og ikke mindst en fascinerende kultur ved det hoppende masaifolk. Landskabet er vekslende mellem søer, savanne og højland, mens klimaet er tropisk til tørt alt afhængigt af, hvor man befinder sig.
Annonce

Dette indhold er sponsoreret

På en luksus drømmesafari til Kenya kommer man til at opleve nogle pragtfulde seværdigheder. I Rift Valley, stort set omkranset akacieskov, ligger den store ferskvandssø Lake Naivasha. I dette område finder man fugle i store mængder, blandet andet pelikaner, storke og afrikanske flodørne. På en sejltur på flode kan man opleve flodheste, og langs bredden kan man se aber og antiloper. Da søen nærmest ligger i 2 km’s højde, er her, til trods for et stort fiskeliv, for koldt til at der kan leve krokodiller. Mens man sejler ude på søen kan man endvidere se store arealer med gartnerier med eksempelvis grøntsager og roser samt de spøgelsesagtige træer inde ved bredden. Udover Naicasha er Lake Nakuru National Park ligeledes en del af Rift Valley. Parken huser blandt andet vortesvin, zebraer, løver og marekatte.

I det centrale højland ligger den smukke bjergkæde Aberdare, som når en højde på 3.000 meter. Her er en utrolig tæt skovvækst, hvorfor her er svært at navigere rundt i safaribiler. I stedet er der mulighed for at komme til at bo på trætophotel nær vandhuller, hvor eksempelvis elefanter og Colobusaber kommer for at drikke af vandet. I Mara North Conservancy kan man opleve de verdens berømte dyr i the big five. Dog er bestanden af næsehorn ganske lille, hvorfor de til tider ikke er lette at finde. Derudover lever her også giraffer, sjakaler, gazeller og hyæner, og med over 500 forskellige fuglearter, er der gode chancer for at se ørne, strudse og gribbe. Har man lyst, kan man også prøve en ballonflyvning og opleve den dugfriske savanne i nye højder.

En anden luksussafari kan opleves på det skønne Karen Blixen Camp. Ude på savanne i den vestlige del af Masai Mara National Reserve ligger denne camp helt ned til Mara-floden. Indkvarteringen foregår i luksus og rummelige kanvanstelte, hvorfra man kan holde øje med området. Her er god service, komfort og en atmosfære man ikke finder mange andre steder. Teltene ligger på en stor træplatform, som man kan gå ud på og nyde den imponerende udsigt, har eget bad og toilet samt store senge. Restauranten er endvidere placeret således, at man kan sidde at nyde en overdådig morgenmad mens man kan se dyrene drikke ved floden. Netop floden er med til at tiltrække store mængder dyr, hvor blandt andet flodheste, zebraer og elefanter kommer for at stille tørsten. Udover klassiske safaritur ude på savannen, kan man også besøge en Masailandsby og opleve det fascinerende masaifolk.

Efter en safari i luksus afsluttes selve rejsen enten på det eksotiske Zanzibar eller nær den kenyanske kyst ved Mombasa på privatøen Chale Island. Her er lækre hvide sandstande, palmer og det smukke krystalklare Indiske Ocean. Dermed er der et godt potentiale for at bearbejde alle oplevelser og minder fra savannen og komme helt ned i gear inden hverdagen igen kalder.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.