Annonce
Billund

Næstdyreste bolig i 10 år: Home har solgt bolig i Grindsted til 5,75 millioner kroner

Engsøparken 17 i Grindsted er blevet solgt for en pris på 5,75 millioner kroner på bare 12 dage. Foto: Boliga.dk

Med en pris på 5,75 millioner kroner er Engsøparken 17 det næstdyreste hus, der er blevet solgt i Grindsted i over 10 år. Hushandlen har gjort de seneste 30 dage til en rekordmåned hos Home.

Grindsted: 5,75 millioner kroner.

Så meget har Home Grindsted-Billund for nylig solgt ejendommen Engsøparken 17 i Grindsted for.

Prisen betyder, at der er tale om den næstdyreste hushandel i Grindsted i de seneste i hvert fald ti år ifølge tal fra Boligsiden.dk.

Handlen er samtidig den dyreste i de ti år mellem private handlere. Øverst på listen ligger nemlig Morsbølvej 76 på den anden siden af Engsøen, som sidste år blev solgt for 6 millioner kroner til Billund Kommune.

Annonce

Dyreste solgte huse i Grindsted

Top 3 over de dyreste solgte huse i grindsted i de seneste ti år:1. Morsbølvej 76. Pris: 6 millioner kroner i 2017.

2: Engsøparken 17. Pris: 5,75 millioner kroner i 2018.

3: Ågeslundvej 6. Pris: 5 millioner kroner i 2010.

Kilde: Boligsiden.dk

Huset solgt på bare 12 dage

Det var ikke lang tid, at boligen fik lov at være til salg. Kun 12 dage mellem 9. og 21. april var boligen i markedet, inden en køber slog til, og der har i mellemtiden været stor interesse for den, lyder det fra Tina Brødsgaard Mathiesen, indehaver af Home Grindsted-Billund.

- Der har været meget interesse for den, så der har bare været købere i markedet for den, siger Tina Brødsgaard Mathiesen.

- Det er ikke hver uge, vi sælger sådan en. Men sidste år solgte vi også en del huse i prisklassen 3-4 millioner, så det viser, at det også rykker i den dyre ende af markedet. Der er også god aktivitet på de dyre ejendomme, tilføjer hun med henvisning til, at gennemsnitsprisen på et hus i Grindsted ligger og svinger mellem 1,2 og 1,3 millioner kroner.

God aktivitet trods forureningssag

Handlen har været med til at gøre de seneste 30 dage til en rekordmåned for Home, der har solgt boliger for en samlet kontantpris på cirka 21 millioner kroner i perioden. Foruden den store handel har der ifølge indehaveren nemlig også været solgt flere af de lidt dyrere huse.

Indehaveren af Home mener, at det er med til at vise, at aktiviteten - og priserne - på ejendomsmarkedet er god på trods af omtalen af forureningssagen i byen på det seneste.

- Det har ikke haft den indflydelse, som man kunne frygte. Det har givet nogle spekulationer og nervøsitet blandt borgerne, som vi gerne vil mane til jorden, for indtil videre kan vi ikke mærke det, siger Tina Brødsgaard Mathiesen.

Ifølge Home er det både lokale og tilflyttere, som har stået bag handlerne i den seneste måned.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce