Annonce
Hedensted

Godt nyt til nybyggere: Næste år får Løsning nye byggegrunde

I det godt seks hektar store område øst for Skolegade i Løsning, ligger i forvejen boliger og en firlænget gård. Fra næste forår kommer der også parceller og dobbelt- eller rækkehuse. Illustration: Hedensted Kommune
Første større projekt i den samlede udviklingsplan for Løsning kaster op mod 10 byggegrunde på Skolegade af sig. Forventningen er, at eventuelle nybyggere kan gå i jorden næste forår i et område, der også kommer til at indeholde private dobbelt- eller rækkehuse.

Løsning: Ikke siden 43 private parceller blev udstykket på Skærvetoften for mere end 10 år siden, har Løsning kunne bryste sig med grunde til nybyggere.

Det bliver der endelig ændret på i løbet af foråret 2020, da Hedensted Kommune forventer at sætte maksimalt 10 grunde til salg på den østlige side af Skolegade.

Allerede nu er der en lokalplan for området i høring, men endnu er det hele afhængigt af, at man når til enighed med en lodsejer om at overtage vedkommendes jord.

Til gengæld ligger det fast, at en anden lodsejer i det pågældende areal på godt tre hektar selv ønsker at lave såkaldt tæt-lav bebyggelse såsom dobbelt- eller rækkehuse, hvorfor Skolegade udvikles som et privat-kommunalt samarbejde. Et samarbejde, kommunen eksempelvis også har indgået i forbindelse med Hedensted-udstykningen Lille Dalby Bakker.

- Det kommer til at spille godt ind i de planer, vi i forvejen har haft for Skolegade, så jeg har forventninger til, at det nok skal lykkes at få udviklet og sat til salg ret hurtigt, siger vicekommunaldirektør Johan Stadil Petersen.

Projektet er blandt de første skridt i den overordnede vision om, at Løsning skal udvikle sig på den østlige side af jernbanen. Det skal blandt andet ske ved, at stadion på sigt bliver flyttet til et nyt boligområde på den vestlige side af Skolegade, mens også et andet nyt boligområde mellem Frederikslystvej og Teglværksvej er på tapetet.

Præcis hvad og hvor mange boliger, der bliver bygget i forbindelse med parcellerne på Skolegade, ligger endnu ikke fast.

Annonce
Erhverv For abonnenter

Se video: Oversergenten Johan giver de unge IT-folk og direktøren sved på panden: 'De skal ikke have diabetes, når de har rundet 30 år'

Danmark

Søndagens coronatal: Endnu en dag med over 25.000 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Nu pilles dødsdømte ejendomme ned: De må vige pladsen for 110 spritnye lejligheder i midtbyen

Hedensted For abonnenter

77-årige 'Polle' er landets ældste seriehåndboldspiller og spiller hver kamp: - Selv modstandernes fans jubler, når jeg scorer

Alarm 112

Han slingrede gennem landsbyen: Nu vil politiet tage hans bil

Give

Han troede ikke sine egne øjne: Mand i pensionsalderen bliver pludselig millionær

Tyske oversvømmelser chokerede verden: Det kan også ske i Danmark, for vi bygger for tæt på vandet

Hedensted For abonnenter

Jeannie kan ikke komme forbi med sin ladcykel: -Stop med at parkere på cykelstien

Alarm 112

Sauna var årsag til, at brandvæsenet måtte i aktion

Vejle

V står stadig for Vejle: Lars Løkke stifter nyt parti få 100 meter fra sit barndomshjem

Løvkvist om formandsdebat i DF: Messerschmidt skal tirres, indtil han forløber sig

Vejle Boldklub For abonnenter

VB står til at miste en helt central brik: Midtbanespillers exit gør kun gavn ét sted

Vejle For abonnenter

Sælger tjener over en million på boligsalg: Her er ugens bolighandler i Vejle

Alarm 112

Kraftig blæst på Vejlefjordbroen: Passer ikke med vindfølsomme køretøjer

Annonce