Annoncørbetalt indhold

Nørrebros perle

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Nørrebro har meget at byde på når det kommer til mad og drikke. Der er oceaner af af mad muligheder og der kommer så en ny (sø)stjerne til dette miks: Hooked. En restaurant Nørrebro ville ønske de havde haft noget før. Når det kommer til fisk er det nemt at blive skræmt væk, men Hooked haler dig ind med deres brilliante stemning og lækre mad, tilberedt af høj kvalitet med lækre, lokale råvarer. Med deres ‘byens bedste’-priser er du næsten garanteret en god oplevelse og et lækkert måltid. Med deres mission værende, at få danskerne til at elske alt godt fra havet lige så meget som dem, kan man roligt sige deres mission er lykkedes.


Annonce

Kom for maden

Placeret i den farverige og livlige bydel, Nørrebro finder du Hooked. Bedst beskrevet som et møde mellem havets fisk og den stemningsfyldte fiskerestaurant. Du finder Hooked midt på den travle Nørrebrogade. Hvad end du vælger at starte festen på Hooked med god mad og drinks fra fad og så tage videre ud og opleve de mange hyggelige og festlige barer i nærheden eller spise frokost på Hooked for så at tage en spadseretur på Assistens Kirkegården, er Hooked stedet for dig at starte. Nørrebro har mange dejlige spisesteder og hyggelige barer, men der en ny vinder, nemlig Hooked. Hvis du ikke allerede var en fiskeelsker bliver du det i hvert fald efter et besøg på Hooked. Med deres kvalitets-fisk, -skaldyr og -vegetariske retter er Hookeds menukort nøje sat sammen med lækkerier der garanterer, at din mund løber i vand bare ved tanken om deres mad.


Bliv for stemningen

Hooked får dig til at genoverveje dine ideer om hvordan en fiskerestaurant ser ud. Deres nytænkende facon at nyde de lækreste retter fra havet af, er en del af deres uendelige charme. Deres råvarer er lokale, hvilket kun giver plusser. Mørksejen kommer direkte fra Nordsøen, øllene kommer fra det lokale bryggeri og grøntsagerne er også lokale. Med deres store udvalg af fisk og skaldyr samt vegetariske muligheder, er Hooked det nye, hippe sted på Nørrebro. På Hooked bliver du garanteret en stemningsfuld og hyggelig aften eller dag, med mad lavet på råvarer af høj kvalitet og lækre drikkevarer, der giver dig lyst til, at bestille flere. Selvom stemningen er svær, at genskabe i hjemmet kan du give det et ærligt forsøg med Hookeds take away ordning. Du kan altså bestille alle dine yndlingsretter direkte hjem til dig selv; bare sørg for at have fyrfadslysene tændt.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.