Annonce
Egtved

Nørup-børn vandt konkurrence og blev overrasket af besøg af politibetjent

Børn fra Firehøjeskolen i Nørup vinder konkurrence - og blev overrasket med besøg af betjent. PR-foto: Vejle Kommune
Annonce

Ny Nørup: Firehøjeskolens afdeling Nørups 0. klasse blev torsdag overrasket med et lille besøg af landbetjent Henrik Moesgaard og projektleder fra Vejle Kommune Camilla Mølgaard. Børnene har vundet trafikkonkurrencen "Børn på vej" og blev belønnet med gaver og trafikkager.

Konkurrencen udskrives hvert år i forbindelse med den landsdækkende kampagne, hvor plakater langs vejen ved skolestart gør opmærksom på de nye skolebørn. Samtidig bliver børnene undervist i sikker adfærd i trafikken, og alle 0. klasser får udleveret "Min Trafikbog", hvor børnene skal løse opgaver om sikker adfærd i trafikken.

Og den opgave har Nørup-børnene altså løst på bedste vis og indsendt, så Vejle Kommune blandt de indsendte besvarelser kunne udtrække 0. klassen som vindere af dette års konkurrence.

Ved overraskelsen medbragte landbetjent Henrik Moesgaard til stor begejstring en ægte tjenestevogn og trafikmuffins til de 13 børn. Projektleder Camilla Mølgaard havde desuden drikkedunke og et sæt gode cykellygter med til de små trafikeksperter.

- Vi synes, det er dejligt, når skolerne vælger at sætte særligt fokus på trafikken – ikke mindst for de helt små elever, der er helt nye på skolevejen. De skal mærke, at vi ser dem og de ting, de arbejder med. Derfor er det dejligt at kunne komme forbi med en lille anerkendelse i dag, siger Camilla Mølgaard, projektleder i Vejle Kommune, i en pressemeddelelse. /vfo

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce