Annonce
Vejle

Naboens nye køkken gik tabt i skurbrand

Et skur på Navervej udbrændte torsdag eftermiddag med en del værdier. Foto: Flemming Larsen
Annonce

Ibæk: Naboens nye køkken gik tabt, da et skur på Navervej brændte ned torsdag eftermiddag. På grunden ved siden af er et nyt hus ved at blive bygget. I den forbindelse var køkkenet blevet leveret i god tid. Det blev derfor opmagasineret i brændeskuret. Her stod også blandt andet en motorcykel, en cykel og værktøj.

Klokken 14.18 torsdag fik TrekantBrand melding om brand og rykkede ud med syv mand og tre vogne: Sprøjte, tankvogn og indsatslederbil.

Det var ikke helt let for brandfolkene at komme til branden, da Navervej ligger ret utilgængeligt for store køretøjer. Til gengæld kunne branden ses fra et stort område omkring fjorden. Foto: Flemming Larsen

Stedet ligger vanskeligt tilgængeligt, så slangerne skulle trækkes et stykke vej. Da der var en gasflaske i bygningen, skulle man også tage de nødvendige forholdsregler i den forbindelse.

Branden var voldsom og kunne ses videnom. Bygningen blev totalskadet. Brandfolkene forlod stedet cirka klokken 16.45.

Ifølge politiet kan ejeren af udhuset se frem til en sigtelse for overtrædelse af brandlovgivningen. Han havde nemlig tændt en gasovn for at få varme i rummet og var derefter gået fra den. Lidt senere opdagede han så, at skuret stod i flammer.

Ved siden af det nedbrændte skur er et nybyggeri i gang. Det lykkedes at undgå, at branden bredte sig hertil. Foto: Flemming Larsen

Branden bredte sig til til omgivelserne, og der var ingen personskade.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give

Minkavler fra Farre: Om lidt bliver her stille, meget stille

Danmark

Frank Jensen: - Man kan opfatte, at min glæde bliver for overvældende

Annonce