Annonce
Vejle

Dødsfald: Naboer har svært ved at tro, at det blot er et uheld

Skadeservice var fra morgenstunden rykket til Borgmester Madsens Gade, hvor der skulle gøres rent i opgangen efter nattens begivenheder. Døren ind til opgangen var knust, der var blod på både vægge og trapper i opgangen. Foto: Torben Juhler
Beboere i Borgmester Madsens Gade fortæller om en gade, der normalt aldrig oplever uro eller ballade. Her døde en mand på gaden natten til lørdag.

Vestbyen: Lørdag morgen er der stille i Borgmester Madsens Gade.

Alt er dog langt fra som vanligt denne morgen, hvor en politiafspærring på tværs af det store parkeringsareal mellem den gule og røde blok forbyder færdsel ind og ud af opgangen i nummer tre.

En bil fra skadeservicefirmaet SSG holder umiddelbart udenfor afspærringen, mens en af selskabets ansatte er i gang med at tørre blod af overflader på både vægge og trapper i den nederste del af opgangen.

Annonce

Glasset i opgangens hoveddør er helt smadret, og glasskår ligger spredt både inde og ude på fortovet, så skadeservice-manden må også i gang med kosten.

Været i gang i halvanden time

Klokken 9 har han været i gang med afrensningen i opgangen i knap halvanden time, og han har svært ved at tro, at der blot er tale om et uheld.

På dette tidspunkt af dagen har Sydøstjyllands Politi endnu ikke meldt noget ud om, der er begået en kriminel handling i forbindelse med nattens fund af en mand, der lå død på gaden nedenfor den gulmurede blok.

Glasset i den øverste del af hoveddøren til opgangen er knust natten til lørdag, men lørdag morgen vil politiet ikke kommentere, hvordan den er blevet ødelagt. Foto: Torben Juhler

- Jeg har svært ved at tro, at det blot handler om, at han er løbet igennem døren, for der har været meget blod i trappeopgangen, både på vægge og trapper, lyder vurderingen fra den ansatte hos skadeservice.

Annonce

Aldrig tidligere sket noget

Der er lys i de fleste af lejlighederne i gaden, og flere kigger ud mod afspærringen fra de oplyste vinduer. Et par af beboerne fra naboopgangene kommer hen for at se, hvad der er sket og for at tale om nattens oplevelser.

- Vi hørte i nat, at der lå en person og skreg helt vildt nede på gaden. Vi ved ikke, hvad der er sket, men det kommer helt bag på mig, at der sker sådan noget her. Jeg har boet her i mange år, og der er aldrig tidligere sket noget som det her, fortæller en kvinde, der ikke ønsker at få sit navn i avisen.

En anden beboer, Troels Overgaard, har boet i en lejlighed i naboopgangen i knap 10 år, og han er også overrasket over at se, at den lille sidegade til Svendsgade nu er spærret af med politiets rød-hvide bånd.


Det er en rolig gade, hvor der aldrig er ballade, og jeg har heller ikke hørt, at der tidligere har været problemer eller uro fra opgangen inde ved siden.

Troels Overgaard, nabo


Ligesom skadeservicemanden har Troels Overgaard svært ved at tro, at der blot er tale om et hændeligt uheld.

- Jeg synes, det er chokerende, og jeg synes ikke, at det ligner et uheld med så meget blod i opgangen og glasskår over det hele, fortæller han.

Senere lørdag eftermiddag har han dog talt med flere af naboerne, og her hælder han nu mere til, at det er en ulykke, der er sket natten til lørdag.

Annonce

Nabo kunne ikke sove

Som sin nabo fortæller han om en gade, hvor der aldrig er problemer eller uro.

- Det er en rolig gade, hvor der aldrig er ballade, og jeg har heller ikke hørt, at der tidligere har været problemer eller uro fra opgangen inde ved siden, fortæller Troels Overgaard.

Fredag aften var han ude at spille til en fest, og han kom først hjem ved et-tiden, hvor han blev overrasket over det natlige fremmøde i gaden.

Natten til lørdag var en stor del af Borgmester Madsens Gade spærret af, men lørdag morgen var afspærringen begrænset til området omkring opgangen til nummer 3. Foto: Torben Juhler

- Da jeg kom hjem, var gaden oplyst af projektører, og udover politiet holdt der en lastbil fra Beredskabsstyrelsen hernede. Alt var spærret af, og jeg kunne ikke få lov til at komme ind i min opgang, før en betjent fulgte mig ind. De gik omkring med hunde og ledte efter spor, men vi fik ikke noget at vide om, hvad der var sket, fortæller beboeren.

Han kunne ikke sove på grund af optrinnet og melder, at politiet var færdig med de tekniske undersøgelser omkring klokken 4.30, hvorefter den store afspærring af gaden blev begrænset til indgangen ved nummer tre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

Fjerde formodede gerningsmand i Nørretorv-sagen fortsat på fri fod - intet nyt om offers tilstand

Give

Sundhedschef er tryg ved smitteudvikling i coronaramt område: - Indbyggerne har taget det alvorligt

Annonce