Annonce
112

Narkopåvirket sønderjyde overså en af Vejles største rundkørsler

Arkivfoto: Timo Battefeld
Efter en tur på politistationen tog han videre sydpå og blev senere taget af politiet igen - tilmed på sin fødselsdag.
Annonce

Bredsten: Med sine 110 meter i diameter er rundkørslen ved Bredsten så stor, at der ville kunne ligge en fodboldbane inden i den.

Alligevel er den åbenbart til at overse for nogle. Det var i hvert fald det, der skete for en mand fra Brørup, som tirsdag morgen klokken 09.08 kom kørende ad Bredstenvej mod syd, overså rundkørslen og kørte midt over den.

Han endte på Vingstedvej, hvor han befandt sig, da politiet kom til stedet. Vidner havde nemlig set episoden og gættede på, at bilisten var spirituspåvirket.

Men det viste sig at være narko, som manden havde indtaget. Det blev konstateret, da han kom med på Vejle Sygehus til en blodprøve. Samtidig kunne politiet så også notere manden for, at han havde kørt bilen, selvom han var frataget førerretten.

Derfor fik han to sigtelser med sig fra Vejle, oplyser vicepolitiinpektør Mikkel Ross fra Patruljecenter Midt.

Annonce

Stoppet igen - på sin fødselsdag

Det har dog tilsyneladende ikke skræmt bilisten, som onsdag fra midnat kunne indlede fejringen af sin 28-års fødselsdag.

Han har måske taget forskud på fejringen tirsdag aften.

I hvert fald blev han natten til onsdag taget af politiet igen. Denne gang skete det i Vejen, hvor han under indflydelse af kokain kørte i en bil, der ikke var forsikret og som var forsynet med stjålne nummerplader. Og fordi han selvfølgelig stadig kørte i frakendelsestiden blev det nu til tre sigtelser - denne gang fra Syd- og Sønderjyllands Politi, som har omtalt hændelsen på Twitter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Møder kan være smittekilde: Sct. Norberts Skole sender to klasser hjem

Danmark

Dyr redningsaktion: Bravo Tours sender kæmperegning til skatteyderne

Vejle

Idrætsefterskole corona-tester alle elever: 60 er sendt hjem

Annonce